Faceți căutări pe acest blog

luni, 4 decembrie 2017

Cum iti surprinzi placut sotul dupa 20 de ani de la casatorie

Multa lume este de parere ca dupa o anumita perioada de la cununie, un cuplu incepe cu adevarat sa se sudeze, dar in acelasi timp se va confrunta si cu diferite probleme. Evident ca fiecare il cunoaste
din ce in ce mai bine pe celalalt, ca surprizele nu se mai pot tine lant ca altadata si ca viata pare cumva ca incepe sa devina anosta! Toate acestea insa ar putea sa nu existe daca cei doi parteneri isi dau interesul si isi doresc o iubire nemuritoare, ca-n povesti.

O femeie inteligenta, care stie sa-si pastreze iubitul langa ea, va intelege ca devine important ca in viata de zi cu zi sa nu se instaleze sub nicio forma acea rutina atat de nociva unui cuplu, ca nu este nevoie de o zi anume pentru a face sotului un cadou sau o mica surpriza si ca totul este permis in dragoste, asa ca marturisirea ei poate fi uneori cea mai buna modalitate prin care barbatul ar putea fi suprins placut.

Iata cateva sfaturi in acest sens:


• Indiferent de varsta pe care o au, reprezentantii sexului masculin adora sa se bucure de seri romantice in doi, asa ca vor aprecia, cu siguranta, lenjeria de noapte sexy pe care sotia si-a cumparat-o special cu acea ocazie, cina impresionanta gatita cu multa iubire si servita la lumina lumanarilor parfumate cu arome afrodisiace, dar si o atmosfera fabuloasa creata in dormitor prin prezenta unor elemente de decor.

• Una dintre pasiunile vinovate ale domnilor va ramane intotdeauna vinul, asa ca vor zambi multumiti daca in anumite momente din viata lor ar primi asa ceva. Doamnele pot achizitiona cosuri cadou pentru ocazii speciale din magazinele din mediul online, ce reusesc atat de bine sa surprinda prin diversitatea sortimentelor oferite: vinuri aromate, serbeturi gustoase, biscuiti cu forme diverse si alte produse inedite.

• Este bine cunoscut faptul ca domnilor nu le place shopping-ul. Acestia urasc sa isi insoteasca doamnele la cumparaturi si prefera sa faca orice, numai asta nu. Pentru ca doamnele cunosc dupa 20 de ani gusturile sotilor, ele insele ar putea achizitiona camasi, sacouri, pantaloni, pantofi eleganti pentru barbati si alte piese vestimentare preferate de acestia. Partenerii de viata vor fi uluiti de grija si rasfatul de care sunt inconjurati. 

• Poate parea amuzant ca in vremurile de astazi, cand telefoanele si internetul sunt ceva extrem de comun, sa se mai trimita clasicele scrisori prin posta, dar un romantic va aprecia cateva cuvinte scrise de mana sotiei sale. Emotia iubitului va fi sincera si surpriza pe masura.

• Dupa 20 de ani, sotia stie exact ce pasiuni are sotul si poate sa-i ofere o adevarata bucurie neasteptata. De ce sa nu mearga o data in viata la pescuit, mai ales ca partenerul adora sa petreaca timp pe malul lacului? De ce sa nu-l impresioneze cu 2 bilete la meciul echipei de fotbal preferat si sa mearga impreuna cu acesta?

In concluzie, niciodata nu este tarziu ca o femeie sa-si inconjoare iubitul cu dragoste si atentie, chiar si atunci cand cuplul are in spate o casnicie lunga, care trece de 20 de ani. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...