Faceți căutări pe acest blog

luni, 27 noiembrie 2017

5 trucuri utile despre machiajul ideal pentru noaptea de Revelion


O noapte atat de speciala este asteptata cu sufletul la gura de toata lumea pentru ca este prilej perfect pentru a petrece clipe de neuitat. Distractia, bucuria si mancarea buna vor fi completate de outfit-uri elegante si rafinate, de coafuri spectaculoase si de un machiaj chic, toate combinate pentru a crea look-uri fabuloase. Femeile isi doresc sa arate ca divele de la Hollywood pentru o seara macar, asadar nu se vor da in laturi sa apeleze la tot felul de trucuri interesante.

Machiajul are si el un rol important in obtinerea acelei straluciri atat de dorite de reprezentantele sexului frumos, astfel incat tendinta va fi de a se obtine un make up de impact, care sa atraga privirile admirative ale celorlalti. Apelarea la un profesionist care sa isi puna in practica iscusinta ar fi de preferat, dar cum banii sunt mereu insuficienti, cele mai multe dintre femei sunt obligate sa isi realizeze singure machiajul.

Iata cele 5 trucuri pentru un look deosebit in seara dintre ani:



1. Pielea trebuie sa aiba un aspect frumos, curat, uniform, sa straluceasca si sa arate prospetime chiar si la 4 dimineata. Astfel, un rol important il au lotiunile tonice si scruburile care lupta cu succes impotriva bacteriilor si a tuturor impuritatilor. Inainte de a aplica orice produs de machiaj, pielea trebuie curatata si pregatita cu aceste produse calitative. Ele pot fi comandate de pe site-ul Bottega Verde, accesand link-ul https://www.bottegaverde.ro/lotiuni-tonice-scruburi, iar acestea contin ingrediente naturale. 

2. Pentru ca se pune mare accent pe intreg, machiajul trebuie sa aiba o culoare care sa se asorteze cu vestimentatia si culoarea ochilor. De asemenea, se va pune accent pe iluminarea fruntii, a ochilor, a nasului si a barbiei si pe umbrirea zonei de sub maxilar, a lateralelor nasului si pometilor obrajilor.

3. Machiajul trebuie sa fie rezistent, astfel incat vor fi folosite obligatoriu doar acele produse care  pot face fata intregii nopti. Inainte de aplicarea fondului de ten va fi folosit un primer. De asemenea, makeup-ul ochilor este important, iar utilizarea unor creioane de ochi de calitate conteaza extrem de mult. Cele interesate pot accesa https://www.bottegaverde.ro/creioane-ochi pentru a-si achizitiona un creion waterproof, care sa rezite fara probleme. La sfarsitul machiajului, trebuie aplicat acel fixator care are rolul de a-l pastra intact pana dimineata.

4. Rujul nu poate lipsi de pe buzele unei femei. Nuanta lui trebuie asortata cu restul machiajului si cu vestimentatia, dar inainte de a fi folosit este musai sa fie probat inainte. Intr-adevar, o nuanta noua poate face o persoana sa se simta bine, autentica, eleganta, chiar excentrica, dar exista si posibilitatea ca din cauza sa machiajul sa fie un fiasco total. Asadar, putina atentie in plus nu strica.

5. Sclipiciul aplicat poate fi de efect sau poate contribui decisiv la formarea unei imagini penibile, deci nu poate fi folosit decat intr-o cantitate optima si bine fixat, altfel va cadea si aspectul nu va fi deloc placut. Daca rochita are paiete sau alte metale stralucitoare, sclipiciul va fi prea mult, asa ca se va renunta la aplicarea lui.

Asadar, o femeie care doreste sa arate senzational in noaptea de Revelion trebuie sa tina seama de aceste trucuri pentru obtinerea unui look perfect. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...