Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 6 decembrie 2017

Cum iti ajuti angajatii sa fie PRODUCTIVI in perioada sarbatorilor

Indiferent de tipul de business pe care il conduci, cert este ca in perioada sarbatorilor productivitatea angajatilor tai se va diminua considerabil. Tocmai de aceea, daca iti doresti ca afacerea ta sa aiba rezultate pozitive, trebuie sa descoperi cateva modalitati prin care ii poti motiva pe cei din subordinea ta sa isi duca toate sarcinile la bun sfarsit.

Iata 3 metode EFICIENTE pentru a-ti ajuta angajatii sa fie PRODUCTIVI de sarbatori:


1.Ofera-le mici atentii si cadouri 

Exista o multime de modalitati prin care iti poti motiva angajatii sa fie productivi si prin care ii poti stimula pe acestia sa se concentreze asupra task-urilor pe care le au de indeplinit. Una dintre cele mai eficiente metode, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna, este aceea de a le oferi acestora diverse cadouri. De exemplu, poti intra aici pentru a comanda pixuri personalizate, care nu doar ca reprezinta un dar potrivit in acest context, dar care, in mod sigur, ii va ajuta pe angajati in activitatea lor zilnica. Fara indoiala, daca le vei oferi celor pe care ii conduci mici atentii de acest tip, vei reusi ceea ce ti-ai propus.


2.Pune accentul pe curatenie 

In general, productivitatea personalului depinde intr-o mare masura de mediul in care isi desfasoara activitatea. Cu alte cuvinte, un birou curat, organizat si spatios poate influenta intr-un mod pozitiv angajatii si, implicit, ii poate ajuta pe acestia sa fie mult mai eficienti. In consecinta, verifica oferta de dezinfectanti profesionali pe dacris94.ro, dar si alte produse pentru curatenie si achizitioneaza-le pe cele care te vor ajuta sa pui la dispozitia angajatilor tai toate conditiile de igiena. In mod cert, daca le vei oferi un mediu de lucru curat, acestia vor fi productivi chiar si in perioada sarbatorilor de iarna.


3.Decoreaza biroul de sarbatori

O alta metoda prin care poti stimula productivitatea in randul angajatilor tai este aceea de a decora biroul in ton cu sarbatorile de iarna. Pe langa faptul ca, prin intermediul bradului, luminitelor si altor obiecte decorative, vei reusi sa creezi o ambianta primitoare, daca vei pune in practica aceasta metoda, cu siguranta, vei reusi sa iti ajuti angajatii sa aiba rezultatele pe care le astepti. Asadar, nu ezita sa aduci in spatiul de lucru spiritul Craciunului si, fara doar si poate, angajatii se vor simti mult mai confortabil si vor fi mult mai productivi.





Iata, deci, care sunt cele mai potrivite modalitati prin care iti poti ajuta angajatii sa fie productivi in perioada sarbatorilor de iarna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...