Faceți căutări pe acest blog

joi, 21 septembrie 2017

Top 3 idei de tinute de seara pe care trebuie sa le incerci!

Feminitatea este ceva care se dobandeste, nu ne nastem cu ea si nici nu se transmite pe cale genetica. Conceptul tine mult de personalitatea fiecarei femei si de educatia de care a avut parte, caci a fi femeie nu este doar o chestiune de gen, ci se refera si la comportament, bune maniere, atitudine, cultura.

Eleganta mereu iese in evidenta

Orice femeie adora sa mearga la petreceri, evenimente de tot soiul, iar ritualul de pregatire poate dura chiar o zi intreaga.  Cu siguranta, si tie iti place sa te distrezi si vrei ca cei din jurul tau sa fie umiti de frumusetea si eleganta ta. Poti sa incepi sa te pregatesti incepand din acest moment si daca vrei sa fii remarcata de toata lumea, poarta seara o rochie de la Atmosphere Fashion si toate privirile vor fi asupra ta.

Iata 3 idei de tinute perfecte pentru un eveniment important:

1. Daca doresti sa fii sexy, opteaza pentru o rochie intr-o culoare vie. De exemplu, poti incerca o rochie midi rosie cu pliuri, alaturi de niste pantofi negri si niste cercei simpli, din argint. In ceea ce priveste coafura, ideale ar fi niste bucle sau un coc. Este recomandat sa nu exagerezi cu accesorizarea pentru a nu oferi tinutei  un aer prea incarcat.
Dupa cum se vede si din imaginea de alaturi, cureaua are rolul de a evidentia talia si de a impune o nota subtila de stil.









2. Daca vrei o tinuta mai simpla, dar in acelasi timp interesanta, poarta o rochie scurta din tulle negru cu buline, care se poate accesoriza cu o pereche de pantofi stiletto, negri, cu tocul auriu. Negrul ofera mister si un je ne sais quoi.










3. O ultima idee de tinuta consta intr-o rochie lunga, care te va face cea mai eleganta femeie din incapere. Rochia este  tot de la Atmosphere, intr-o culoare deschisa. Decupajul de la spate iti ofera un plus de senzualitate, detaliu care e imposibil sa nu fie remarcat.







Feminitatea inseamna si o atentie deosebita la detalii si la ingrjirea obiectelor personale. Astfel, unul dintre cele mai importante si folosite obiecte de catre toata lumea este smartphone-ul/ i-phone-ul. Este obiectul secolului 21, nimeni nu pleaca nicaieri fara el. In aceste conditii, este necesar ca acesta sa fie protejat de eventualele semne ale deteriorarii. O solutie optima este folosirea unei huse de protectie potrivite, care va feri obiectul de zgarieturi si il va tine in siguranta.
Ai posibilitatea sa iti alegi o husa pe placul tau, daca accesezi site-ul celor de la husafolieprotectie.ro, acolo o sa gasesti mai multe detalii., care iti vor fi de folos.




Asadar, incearca sa iti alegi tinuta preferata in functie si de structura corpului tau, astfel incat  articolul vestimentar  ales sa ti se potriveasca de minune si sa te simti cea mai eleganta femeie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...