Faceți căutări pe acest blog

joi, 21 septembrie 2017

5 moduri in care poti sa atragi TOATE privirile asupra ta!

Stiai ca tocurile au fost inventate cu mult timp in urma si ca cei care le foloseau erau barbatii, si nu femeile?!
Nu, nu este o gluma, ci purul adevar. Se pare ca acestea au aparut prima data in Persia, undeva prin secolul al XV-lea, iar principalul lor scop era sa ii ajute pe militari sa isi mentina echilibrul, atunci cand trebuiau sa traga cu arcul in timp ce stateau pe cai. In zilele noastre, tocurile sunt un fel de arma a seductiei si le ofera femeilor incredere in sine si siguranta ca sunt frumoase si apreciate.

Calitatea inainte de orice!

1. Da, calitatea face diferenta in orice. In ceea ce priveste incaltamintea, se poate spune ca un produs bun iti poate aduce o stare excelenta, care merita din plin platita. Poti intra pe site-ul  https://www.the5thelement.ro/incaltaminte-dama-piele/pantofi-piele, unde o sa gasesti o multime de modele de pantofi cu toc, dar si alte tipuri de incaltaminte, pentru a te bucura de articole calitative.

2. De asemenea, o pereche de pantofi de o calitate buna, te vor tine multi ani, deci investia este una buna. In loc sa dai bani putini pe pantofi de o calitate indoielnica care, oricum, se vor deteriora mai rapid,  mai bine investesti mai mult pe o pereche mai buna.
Reflectoarele sunt  pe tine si pe camera ta!

3. Orice femeie adora sa fie in evidenta, chiar si cele timide vor lucrul aceasta, cu toate ca nu-l exprima niciodata. Astfel, poti iesi din anonimat si prin discretie. De exemplu, iti poti amenaja camera, intr-un mod simplu, folosind becuri cu leduri.

4. Alege o aplica din led de genul celei din imaginea de alaturi si intra si pe site-ul precizat mai jos, pentru a vedea gama de produse.

5. De asemenea, o aplica cu LED comandata de pe Ledel, poate fi extrem de folositoare in diverse contexte. Te poate ajuta foarte mult in casa sau gradina, iar avantajele acestor tip de becuri sunt multiple, cum ar fi consumul foarte redus de energie.

- Un alt avantaj il constituie faptul ca sunt blande cu mediul, in sensul in care nu au in structura mercur ori plumb. In plus, produc o lumina alba, foarte similara cu cea naturala.
- Un ultim avantaj ar fi acela ca nu trasnmit radiatii ultraviolete, nu produc caldura, iar suparatoarele insecte nu vor mai fi o problema pentru tine.
Prin urmare, daca vrei sa fii o femeie sus pe toc, vorba lui Moga, incerca o pereche sau mai multe perechi de pantofi eleganti, pe care sa ii asortezi cu o rochie sau cu o pereche de blugi Mom Fit. In ceea ce priveste, iluminarea cu leduri, ai observat deja cat de avantajoasa este.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...