Faceți căutări pe acest blog

vineri, 15 septembrie 2017

STUDIU: Pe ce DETALII pun pret tinerii care isi cauta o LOCUINTA?

Studiile recent efectuate au aratat ca tinerii sunt din ce in ce mai interesati de achizitionarea unei locuinte proprii. Fie ca acestia vor sa traiasca singuri sau impreuna cu partenerul de viata, ei petrec luni intregi pentru a cauta si pentru a gasi varianta perfecta pentru nevoile lor. Din acest punct de vedere, persoanele cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani sunt destul de pretentioase, avand asteptari mari de la viitoarea lor locuinta.

Iata care sunt aspectele considerate ESENTIALE de catre tineri, atunci cand isi cauta o noua locuinta!

  • Serviciile din proximitate

Un aspect extrem de important pentru tineri este reprezentat de serviciile aflate in proximitatea locuintei. Ei isi doresc sa aiba acces rapid atat la supermarketuri, statii de autobuz, tramvai si metrou, cat si la banci sau farmacii. Cu toate acestea, ei sunt dispusi sa sacrifice o parte dintre aceste lucruri, dat fiind ca, de exemplu, isi pot achizitiona medicamente cu un simplu click pe site-ul farmaciilor virtuale. Totusi, respondentii afirma ca nu ar renunta la accesul facil la mijloacele de transport in comun, pe care le considera fundamentale pentru programul lor zilnic

  • Spatiul

De multe ori, tinerii sunt in cautare de garsoniere, pentru a reduce costurile implicate de un apartament cu mai multe camere. Cu toate acestea, ei isi doresc o locuinta spatioasa si luminoasa, care sa le permita mobilarea dupa bunul plac si organizarea eficienta a spatiului. De aceea, ei opteaza pentru solutii avantajoase, precum cele disponibile la accesarea acestei pagini, de unde isi pot achizitiona garsoniere incapatoare, la preturi convenabile. Totodata, o parte dintre tineri sustin ca sunt dispusi sa faca un efort financiar mai mare si sa investeasca intr-un apartament cu doua sau chiar cu trei camere, gandindu-se la viitor si la familia pe care urmeaza sa o intemeieze, alaturi de persoana iubita.








  • Zona

Atunci cand isi aleg locuinta, tinerii tin cont si de locul in care se afla apartamentul sau casa. O parte dintre ei prefera zonele centrale, pentru a se afla aproape de localurile pe care le viziteaza frecvent. Totodata, un procent semnificativ dintre respondenti afirma ca se orienteaza spre zone linistite, in apropierea parcurilor, pentru a se putea relaxa in weekend, fara sa strabata o distanta prea mare. 





Asadar, in prezent, tinerii pun pret pe zona in care este amplasata locuinta, pe spatiul disponibil si pe serviciile oferite in proximitate. Ei considera aceste elemente ca fiind esentiale pentru alegerea finala a unui apartament.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...