Faceți căutări pe acest blog

vineri, 15 septembrie 2017

Mamica de tripleti? 3 obiecte esentiale pentru a face fata PROVOCARILOR zilnice

In ziua de astazi, sa cresti si sa educi un copil poate fi o sarcina destul de dificila. Drept urmare, este evident ca toate responsabilitatile unei mame cresc considerabil atunci cand aceasta are grija nu de unul sau de doi copii, ci de trei. Daca si tu esti mamica de tripleti si iti doresti sa faci fata cu brio tuturor provocarilor zilnice, afla, in continuare, ce obiecte nu trebuie sa lipseasca din casa ta.



Iata 3 obiecte pe care orice mamica de tripleti ar trebui sa le achizitioneze:

1.Carucioare speciale

Una dintre cele mai dificile situatii in care se poate regasi o mamica de tripleti este aceea in care aceasta iese la plimbare cu ei si nu ii poate supraveghea. Pe masura ce vor creste, copiii tai vor fi din ce in ce mai activi si mai energici, iar pentru ca vor fi tot timpul impreuna, isi vor transmite starea unul altuia. Drept urmare, pentru a putea face fata celor trei prichindei plini de energie, ar trebui sa achizitionezi un carucior pentru tripleti, care sa le confere acestora siguranta de care au nevoie in astfel de momente. La magazinul online Ilbambino.ro  poti gasi cel mai potrivit carucior pentru micutii tai, dar si pentru tine. Cu siguranta, pentru a putea face fata acestei provocari zilnice, vei avea nevoie de un carucior usor de manevrat si care sa iti permita sa ai grija de toti cei trei juniori in acelasi timp.






2.Haine lejere

Odata ce micutii tai vor invata sa mearga, toate grijile si eforturile tale vor creste. Probabil ca supravegherea a trei copii care se joaca, merg de colo-colo si au tendinta de a pune mana pe orice lucru care li se pare atragator, este cea mai obositoare activitate a unei mamici. Pentru a nu-ti ingreuna si mai mult viata, ar trebui sa optezi pentru un stil vestimentar cat mai lejer. Bineinteles, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa porti pijamale sau haine urate. Poti sa fii in pas cu moda, sa te imbraci lejer si sa fii si o mamica moderna, daca stii de unde sa iti achizitionezi piesele vestimentare. De exemplu, in oferta Instinctive gasesti jachete, tricouri, pantaloni si chiar rochii si camasi care te vor ajuta sa bifezi toate aceste aspecte. Fara indoiala, va trebui sa faci mici modificari asupra hainelor pe care le porti, pentru a reusi sa tii pasul cu prichindeii tai.



3.Robot de bucatarie multifunctional

O alta activitate solicitanta pentru o mama de tripleti este prepararea mancarii pentru cei mici. Chiar daca in primele luni de viata hranirea acestora este destul de facila, odata cu diversificarea alimentatiei vei avea de a face cu si mai multe provocari, mai ales daca acestia vor avea gusturi diferite in materie de preparate culinare. Tocmai din acest motiv, ar trebui sa te asiguri ca detii un robot de bucatarie multifunctional, care sa te ajute sa toci, sa pasezi si sa fierbi alimentele, adica sa pregatesti mai multe feluri de mancare in acelasi timp. In mod cert, un astfel de obiect te va ajuta sa iti usurezi viata de zi cu zi.


Asadar, pentru a putea trece cu usurinta peste cele mai dificile momente cu care se confrunta o mama de tripleti, ia in considerare achizitionarea acestor 3 obiecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...