Faceți căutări pe acest blog

joi, 7 septembrie 2017

Ghid vestimentar pentru BARBATI: 4 piese pe care le poti purta la orice varsta

Daca esti unul dintre barbatii pentru care felul in care arata este important sau daca ai o pasiune pentru moda, sigur te preocupa piesele vestimentare care devin tot mai greu de purtat odata cu inaintarea in varsta. Desi este adevarat ca exista o multime de haine si accesorii care li se potrivesc doar unei anumite categorii de varsta, este la fel de adevarat si faptul ca unele piese te pot ajuta sa ai un look senzational la orice varsta.

Urmatoarele 4 articole vestimentare pot fi purtate de orice barbat:

1.Incaltamintea sport


Indiferent de stilul vestimentar pe care il adopti, in mod cert, incaltamintea sport nu lipseste din garderoba ta. Fiind un element potrivit oricarui barbat, aceasta incaltaminte este suficient de versatila si, de asemenea, este diposinibila in diverse modele, astfel incat sa poata fi purtata la orice varsta. Daca vrei sa fii in pas cu moda, poti comanda incaltaminte sport tip adidasi pe Modlet.ro, potrivita atat pentru tineri, cat si pentru cei mai in varsta. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi perechea ideala pentru tine.





2.Ochelarii


Ochelarii de soare si ramele cu lentile transparente reprezinta un alt lucru pe care domnii il pot purta la orice varsta, fara sa para ridicoli. Avand in vedere ca acum se pot gasi in magazine ochelari cu forme diferite ale ramelor si lentilelor, este de la sine inteles faptul ca acestia pot fi purtati de catre orice barbat, fie ca are 18 sau 60 de ani. In acest sens, gasesti o gama variata de rame deochelari barbatesti pe OCHELARIVintage.com de unde vei putea alege modelul care iti pune cel mai bine in evidenta trasaturile faciale. Asadar, daca vrei sa porti ochelari sau rame o poti face fara niciun fel de teama, indiferent de varsta pe care o ai.




3.Ceasurile


Un alt element care poate fi purtat de barbatii de toate varstele este ceasul. Fie ca optezi pentru un ceas sport sau pentru unul elegant, cert este ca acesta nu te va pune intr-o lumina nefavorabila. Orice barbat sau baiat care poarta un astfel de accesoriu denota un aer de rafinament, indiferent de stilul vestimentar pe care il prefera. In consecinta, incearca sa fii la curent cu noutatile si achizitioneaza-ti modelul care iti place, fara sa iti faci griji ca acesta nu se potriveste unei persoane de varsta ta.




4.Palariile


Palariile sunt si ele foarte usor de purtat, de catre orice barbat. Bineinteles, modelul palariei pe care o alegi trebuie sa fie in concordanta cu outfit-urile pe care le imbraci si cu preferintele tale in materie de stil. Cu toate astea, nimeni nu se va uita ciudat la tine daca vei purta o palarie, fie ca esti un baiat tanar, fie ca esti un domn trecut deja de prima tinerete. Drept urmare, nu ezita sa iti achizitionezi o palarie, o sapca sau poate chiar o caciula.








Iata, deci, care sunt cele 4 articole pe care le poti purta cu incredere, indiferent de varsta ta.

Un comentariu:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...