Faceți căutări pe acest blog

luni, 3 martie 2008

Sony pregateste player-e Blu-Ray 2.0

SonyBly-Ray a castigat razboiul cu HD-DVD, in ciuda facilitatilor in minus. Abia acum Sony, principalul sustinator al taberei Blu-Ray, ofera player-e cu aceleasi optiuni ca HD-DVD player-ele din prima zi.

Sub denumirea Blu-Ray 2.0, vom beneficia acum de doua noi facilitati: BonusView si BD-Live. Prima, BonusView, se refera la picture in picture, iar BD-Live ofera un port LAN pentru conectare la Internet. Prin intermediul acesteia se ofera accesul al update-uri de firmware, si alte materiale bonus (trailer-e, comentarii, clip-uri extra).

Noile player-e de la Sony, BDP-S350 si BDP-S550, incorporeaza standard-ul Blu-Ray 2.0, si ofera un conector USB pentru alte forme de stocare. Insa doar S550 are un stick USB 2.0 de un 1 GB inclus in pachet, si sunet DTS-HD de inalta rezolutie si decodare DTS-HD, plus o iesire 7.1 in mod analog.

Iar rezolutia video este, asa cum ne-am si asteptat, 1080p. BDP-S350 va avea un pret de 400 $ la lansarea din cursul acestei veri, iar BDP-S550 va fi disponibil la 500 $, undeva in toamna.

Sony BDP-S550

Sursa: ArenaIT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...