Faceți căutări pe acest blog

luni, 3 martie 2008

Leganatul in hamac asigura o buna dezvoltare a bebelusilor nascuti prematur

Leganatul si dormitul in hamac ajuta la buna dezvoltare a micutilor nascuti prematur. Este concluzia la care au ajuns pediatrii columbieni de la o clinica din orasul Cartagena, din nordul tarii.

"Terapia-hamacului" a fost aplicata catorva zeci de bebelusi nascuti inainte de 9 luni. Iar beneficiile sunt nebanuite... "Aici noi folosim hamace. Iar asta ne ajuta sa evitam ca micutii sa sufere rani, escare. Metoda ii face pe bebelusi sa doarma mai mult, lucru care ajuta la o buna dezvoltare a copiilor", a declarat doctorul Freddy Rodriguez.

Pediatrii columbieni sustin ca hamacele introduse in incubator previn boliile respiratorii la care sunt predispusi bebelusii nascuti prematur. Hamacele sunt aduse din Bolivia si au o lungime de 50-60 de centimetri.

Sursa

Un comentariu:

  1. buna ziua va uraz un an nou si fericit si sa aiba sanatate la myulti ani cu drag bianca apetrei si din partea lui apetrei naomi si avem 10 si 9 ani cu bibne cele douia fetew biancxa si naomi

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...