Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 3 noiembrie 2007

Tastatura doar pentru blonde

Graţie inginerilor de la o companie rusă de computere, calculatoarele îşi pot dezvălui secretele şi pentru blonde, informează agenţia de ştiri Lenta. Este vorba de o tastatură specială, ale cărei comenzi sunt explicate pe înţelesul femeilor. Contrar oricăror aşteptări, accesoriul pentru computer se vinde “ca pâinea caldă” ceea ce a determinat producătorul să recomande vânzare unei singure tastaturi de persoană.

Succesul “tastaturii pentru blonde” e instantaneu din moment ce produsul a apărut în magazinele din Rusia abia de două zile. Accesoriul are un preţ de 600 de ruble (aproximativ 16 euro).

Pentru a fi cât mai apreciată de blonde, tastatura este construită din plastic de culoare roz. Nuanţa a fost aleasă în urma unui studiu a cercetătorilor britanici, care au descoperit că femeile sunt atrase de culoarea roz.

Tastele sunt inscripţionate cu texte care explică fiecare funcţiune în parte. Astfel, în loc de “Esca-pe” figurează concis “Nu!”, pe bara de spaţiere este scris „Cea mai lungă tastă”, iar pe butoanele “Control” şi “Alt” stă scris “Tasta inutilă” şi, respectiv, “În general nu înţeleg!”.

În două zile s-a epuizat stocul

Din cauza unei primei serii restrânse şi a cererii foarte ridicate înregistrate, s-a decis ca o singură persoană să poată achiziţiona doar o tastatură. Producătorii, compania rusă Oldi, afirmă că în viitor va fi lansată o tastatură cu o viteză mai mare de transfer a datelor (variantă USB).

Varianta existentă pe piaţă a fost lansată cu scopul declarat de testare a cererii. Producătorii nu au dezvăluit motivul pentru care au decis să lanseze pe piaţă o tastatură care se adrsează exclusiv blondelor din moment ce nu există nici o dovadă ştiinţifică care să confirme inferioritatea intelectuală a acestor femei.

Sursa

Un comentariu:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...