Faceți căutări pe acest blog

joi, 1 noiembrie 2007

Mobilul Skype costa 100 de dolari

Disponibil in Marea Britanie, telefonul mobil Skype nu are touchscreen, dar vine cu trafic de date nelimitat pentru apeluri Skype – catre – Skype.
Telefonul mobil de la Skype a fost lansat de compania de servicii VOIP in colaborare cu operatorul de telefonie mobila 3 si poate fi cumparat contra sumei de 49 de lire sterline pentru pachetele preplatite sau obtinut gratuit pentru orice tip de abonament. Pana la sfarsitul anului el va fi comercializat si in Italia si Australia, la preturi foarte atractive.

Insa telefonul nu este nicidecum ceea ce analistii au speculat, si anume unul care sa concureze iPhone-ul, modelul Skype avand la baza clasica structura a aparatelor Nokia, neprezentand astfel nici un interes pentru cei care asteptau un aparat in genul celui lansat de Apple. Dotat cu 3G (fara a putea realiza apeluri video), camera de 2 MP si cu slot de memorie ce suporta carduri de pana la 2GB, aparatul este perfect pentru cei care vor un dispozitiv multimedia portabil inclus in mobil. Insa produsul ii vizeaza mai ales pe cei care vorbesc foarte mult prin intermediul aplicatiei Skype, deoarece ei vor beneficia pentru 12 lire sterline pe luna, respectiv aproximativ 20 de euro, de trafic online nelimitat atunci cand se converseaza via Skype. Din pacate, nu se pot realiza apeluri decat catre un alt utilizator Skype online (pe mobil sau PC) si nu se poate beneficia de tarifele de 0.017 euro/minut oferite de SkypeOut. Telefonul este, din pacate, blocat in reteaua Three, un consultant de relatii cu publicul din Martea Britanie ne-a declarat ca momentan el va fi comercializat doar sub aceasta forma.

Sursa: Romania Libera,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...