Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 septembrie 2007

LAURA ANDRESAN, IN RAZBOI CU CNA

Reality show-ul "Interzis" cu Laura Andresan, de la B1 Tv, a fost sanctionat cu avertisment de CNA, pe motiv ca in emisiune s-au difuzat imagini cu nuditate sexuala explicita, dupa cum spune prezentatorea emisiunii. "Ma sarutam in spectacol cu o colega. Asta nu e nuditate… Alte televiziuni prezinta chestii mult mai explicite iar pe mine ma amendezi ca ce? Ai ceva cu mine?! Asta e discriminare", spune Laura Andresan, care a amenintat ca va sesiza la randul ei forurile europene competente daca aceasta institutie continua sa-i saboteze emisiunea. Conflictul Laurei cu CNA are sanse sa continue, mai ales ca Andresan va prezenta in curand inca o emisiune la B1Tv.

RAZBUNARE


In semn de protest, protagonista reality-show-ului s-a lasat filmata in timp ce facea prajituri dezbracata. Actrita spune ca demersul ei este legitim si ca CNA nu poate avea nimic impotriva pentru ca "este o forma de nuditate nonsexuala". "Interzis" nu este pentru prima data in vizorul CNA, postul B1Tv fiind somat public si in urma cu aproape doua luni, cand s-a difuzat episodul in care Laura Andresan facea masaj thailandez. In replica, protagonista reality-showului a postat atunci imaginile cenzurate de CNA pe Internet.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...