miercuri, 5 septembrie 2007

LAZARIUC, INSARCINATA CU TIRIAC JR

Ileana Lazariuc ii face un nepot lui Ion Tiriac, sustine revista Soc. Se pare ca iubita lui Tiriac jr ar fi ramas insarcinata in timpul concediului pe care cei doi l-au petrecut impreuna la Paris in aceasta vara.

Frumoasa Ileana Lazariuc mai are un pic si va intra cu arme si bagaje in familia miliardarului Ion Tiriac, pentru ca cei doi nu numai ca s-au impacat, dar mai au foarte putin si se vor casatori, anunta revista Soc. Anuntul oficial al celui de-al doilea mariaj al lui Tiriac jr este asteptat in curand, in conditiile in care divortul de prima lui sotie, Maria Marinescu, se pare ca va fi pronuntat in cateva saptamani. Zvonurile despre sarcina Ilenei par sustinute si de faptul ca Tiriac jr incearca sa desfiinteze orice argument pe care tatal lui l-ar putea avea impotriva mariajului cu actrita basarabeanca.

BURLAC VANAT


Ion Ion a fost dorit pe post de viitor tatic de mai multe domnisoare celebre in lumea mondena autohtona. In urma cu mai bine de sase ani, in perioada in care fiul miliardarului Ion Tiriac era iubitul la fel de cunoscutei Raluca Sandu, se spunea ca fiica presedintelui FRF isi doreste sa-i faca un nepot fostului tenismen. In momentul in care Ion Ion a anuntat ca se va casatori cu Maria Marinescu, nepoata fostului presedinte Ion Iliescu, a aparut din nou zvonul ca cei doi au grabit oficializarea mariajului pentru ca urmau sa aiba un copil. Si despre cantareata Andreea de la Trident s-a spus ca si-a dorit atat de mult sa devina membru al bogatei familii Tiriac incat era dispusa sa renunte la silueta pentru a-i oferi un mostenitor fiului magnatului.

DIVORT PE ROL


Ion Ion Tiriac si creatoarea de moda Maria Marinescu au depus actele de divort la trei luni de la cununia civila. Primul termen al procesului se va judeca pe 18 septembrie, la Judecatoria Sectorului 1 din Bucuresti.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu