miercuri, 5 septembrie 2007

Boschet o înşală pe Miss Playboy

Iubitul Andreei Spătaru a fost surprins în ipostaze tandre cu mai multe fotomodele, la concursul "Miss tricouri ude"

Boschet o înşală pe Miss Playboy

Deşi are o relaţie cu una dintre cele mai sexy blonde din show-biz, Ion Boschet nu refuză compania domnişoarelor care îi dau târcoale în discoteci. Acesta a fost asaltat de câteva fotomodele care au participat la "Miss tricouri ude", în clubul Bamboo.

În această vară cei doi au fost surprinşi de paparazzii Click! la Mamaia, aparent fericiţiÎn această vară cei doi au fost surprinşi de ...
După ce timp de 3 ani şi-au trăit povestea de amor în linişte, Andreea Spătaru şi Ion Boschet sunt din ce în ce mai des în atenţia presei din cauza problemelor pe care le au în cuplu. Cei doi s-au despărţit temporar, pentru câteva săptămâni, la începutul acestei veri, Andreea refuzând să devină femeie de casă aşa cum îşi dorea iubitul ei. La insistenţele lui Boschet, care a încercat să o recucerească trimiţându-i buchete imense de flori, Miss Playboy a cedat însă şi a reluat relaţia cu omul de afaceri.

După ce a luat bătaie, Andreea nu a mai fost văzută în compania lui BoschetDupă ce a luat bătaie, Andreea nu a mai fost văzută ...
La puţin timp după împăcare, paparazzii Click! i-au surprins pe cei doi la mare, mai fericiţi ca niciodată, însă în ciuda sejurului romantic, necazurile au reapărut. Presa a semnalat recent o dispută violentă în văzul lumii între Andreea şi Boschet, blonda fiind agresată fizic şi verbal. Chiar în perioada în care Miss Playboy 2005 îşi lingea rănile, iubitul ei a fost surprins de echipa Kanal D distrându-se de unul singur în clubul Bamboo, acolo unde, în urmă cu aproape două săptămâni, a avut loc concursul "Miss tricouri ude".

Ion Boschet a răspuns avansurilor fotomodelelor care s-au înghesuit la masa sa, deşi în club se mai aflau celebrii crai Codin Maticiuc zis Poponeţ şi Claudiu Pătraşcu. Afaceristul a fost surprins în ipostaze tandre cu două domnişoare sexy, una blondă şi una brunetă. Iubitul blondei de la Naţional TV a fost o adevărată miză pentru domnişoarele dornice de afirmare, care dezbăteau aprins în culise situaţia matrimonială a lui Boschet şi care nu păreau deranjate că afaceristul a agresat-o pe iubita sa: "Ai văzut, fată, că a bătut-o pe Andreea? Da, o fi bătut-o, dar tu ai văzut ce BMW i-a luat?"

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu