Faceți căutări pe acest blog

marți, 24 iulie 2007

Invatati limbi straine pe net

Pe web exista lectii pentru invatarea majoritatii limbilor straine, astfel incat nu trebuie sa mai cheltuiti o gramada de bani pe carti sau dictionare.

GRATUIT - Cei care iubesc limbile straine sau vor sa invete o limba de circulatie internationala, o pot face foarte usor pe internet. Cunoasterea cat mai multor limbi straine constituie un avantaj in cariera si creste sansele de a lucra intr-o companie multinationala sau chiar in afara tarii. Daca, pana la terminarea studiilor, nu ai reusit sa stapanesti o limba straina sau daca vrei sa inveti una noua, pe internet se gasesc
cursuri gratuite, de unde poti invata usor si rapid. Site-ul Word2Word.com gazduieste o multitudine de linkuri catre pagini de web care contin aceste cursuri.

Puteti invata limbi exotice, precum hawaiana sau swahili, sau puteti aprofunda cunostintele de engleza, germana sau italiana. Fiind un site care doar gazduieste linkurile, se poate intampla ca acestea din urma sa nu mai fie valabile sau pentru o anumita limba sa existe mai multe cursuri, iar pentru altele, mai putine.

De asemenea, la invatarea unor limbi care folosesc un alt fel de alfabet decat cel latin, va trebui sa setati navigatorul dumneavoastra de web, sa recunoasca acele caractere.

Desi, majoritatea lectiilor sunt in format text, anumite cursuri, precum cele de chineza sau japoneza, sunt insotite de sunete, pentru a invata pronuntia corecta.

Sursa: Compact

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...