Faceți căutări pe acest blog

vineri, 24 noiembrie 2017

Organizezi petreceri pentru copii? Iata ce sa faci ca sa ai succes!

Te ocupi cu organizarea de petreceri pentru prichindei si ai nevoie de cateva idei despre ce poti face, astfel incat sa iti iasa totul ca la carte? Stii bine ca parintii isi doresc ce este mai bun pentru micutii lor si vor fi exigenti in ceea ce priveste serviciile pe care le vei oferi. Descopera, in cele ce urmeaza, ce trebuie sa faci ca petrecerile pe care le vei organiza sa iasa perfect.

Iata cum sa ai succes ca organizator de petreceri:



1. Creeaza atmosfera!
Cei mici sunt in permanenta plini de energie si au intotdeauna chef de joaca. Astfel, cand este vorba de o petrecere, acestia sunt primii pe ringul de dans si se distreaza de minune pe orice fel de ritm. Fiind o petrecere pentru copii, este necesar sa creezi o atmosfera adecvata, pentru a-i face sa se simta bine. Pregateste dinainte o lista cu muzica pe care se poate dansa. Mai mult, pentru sonorizare profesionala comanda boxe pe soundcreation astfel incat sunetul sa fie clar si cei de la petrecere sa se distreze. Ai grija, totusi, ca muzica pe care o aduci sa fie, in mare parte, cunoscuta de catre prichindei, astfel incat sa le faca placere sa danseze.  


2. Ai grija de toate detaliile!
Ca organizator al unei petreceri, trebuie sa te ocupi de toate aspectele ce tin de aceasta. Pe langa muzica, trebuie sa ai grija si de locatie, decor, mancare si bautura. Ai grija ca locatia sa fie una adecvata pentru o petrecere la care iau parte copiii, iar decorul sa fie unul vesel si colorat. De asemenea, avand in vedere ca micutii sunt pretentiosi in ceea ce priveste mancarea, incearca sa alcatuiesti un meniu format din lucrurile pe care ei le mananca cu placere de obicei. Nu uita nici de tort, deoarece este elementul cheie al petrecerii. Astfel,  gasesti torturi de aniversare pentru copii la cofetaria Armonia, ca sa le oferi celor mici un desert deosebit. Fiind decoarate special pentru micuti, acestia vor fi incantati sa vada un astfel de tort si vor adora gustul lui special!


3. Vino cu idei originale!
Ca sa fii recunoscut drept un organizator bun, trebuie sa ai si idei originale. Nu este suficient sa organizezi o petrecere obisnuita, chiar daca toate detaliile ei sunt perfecte. Astfel, trebuie sa incerci  sa faci ca petrecerile pe care le planifici sa fie elevenimente deosebite, pe care nimeni sa nu le uite. De exemplu, poti propune ca prichindeii sa vina costumati, respectand o anumita tema a petrecerii. De asemenea, poti organiza anumite activitati specifice, astfel incat cei mici sa nu se plictiseasca. Mai mult, ii poti intreba si pe parinti daca isi doresc ceva anume pentru petrecerea copiilor lor. Acestia pot veni cu idei inspirate, iar tu vei organiza o petrecere senzationala!

Tine cont de aceste detalii si vei reusi sa organizezi o petrecere perfecta! Atat prichindeii, cat si parintii se vor distra de minune!

Un comentariu:

  1. Super idei! multumesc! Urmeaza ziua baietelului meu, face 7 anisori, si o sa ii organizez o super petrecere! Pe langa asta ii cumpar si un joculet educational (de pe https://artofplay.ro/ , poate ajuta pe cineva) Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...