Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 noiembrie 2017

3 accesorii MUST-HAVE pentru anul 2018

Este un lucru deja cunoscut acela ca accesoriile pot schimba complet o tinuta si ca pot transforma un outfit banal intr-unul cu adevarat senzational. Cu toate acestea, este extrem de important sa le alegi pe cele potrivite si, mai ales, sa stii care dintre acestea sunt la moda si care nu. In cazul in care esti pasionata de fashion si iti doresti sa fii tot timpul in pas cu tendintele, citeste acest articol si descopera accesoriile ce nu iti pot lipsi din garderoba anul viitor.

Iata care sunt cele 3 accesorii MUST-HAVE pentru anul urmator:


1.Colierele colorate

Unul dintre accesoriile cu care sigur vei face ravagii si care va adauga o tusa personala tuturor tinutelor tale este colierul statement. Indiferent daca esti o persoana eleganta si preferi bijuteriile clasice sau daca abordezi un stil smart casual si porti accesorii inedite, pentru sezonul urmator adauga in garderoba ta coliere colorate care sa te reprezinte. Pentru a te asigura ca intrii in posesia celor mai ravnite astfel de accesorii, comanda coliere de dama de la MeliMelo Paris si integreaza-le in outfit-urile tale. Cu siguranta, daca vei opta pentru aceste bijuterii, vei reusi sa fii in pas cu moda si, totodata, sa atragi atentia oriunde le-ai purta.


2.Agrafele pentru par
Agrafele pentru par reprezinta un alt accesoriu must-have pentru anul 2018. Acestea au facut furori anul acesta atat in prezentarile de moda, cat si in revistele de fashion si, fara indoiala, vor continua sa fie in atentia iubitoarelor de fashion si anul urmator. Asadar, pentru a obtine un look modern, dar sofisticat apeleaza la ajutorul acestor accesorii si vei reusi sa arati impecabil de fiecare data. In acest sens, vezi pe site mai multe modele si comanda-le pe cele care se potrivesc cu stilul vestimentar pe care il abordezi de obicei. In mod cert, daca vei folosi agrafe inedite, vei putea sa scoti orice tinuta din anonimat.



3.Palariile Baker Boy
Printre accesoriile care nu pot lipsi din garderoba ta urmatorul sezon se numara si palariile care ies in evidenta prin dimensiune, textura sau aplicatii. Baker Boy este un model de palarie care a revenit in forta pe podiumuri si care va ramane o buna perioada de timp in preferintele doamnelor si domnisoarelor moderne. Acestea sunt elegante, sic si ofera un efect senzational oricarui tip de outfit. De asemenea, pot fi purtate atat cu jeansi, cat si cu rochii. In consecinta, daca iti doresti sa adaugi o nota de rafinament look-ului tau, achizitioneaza-ti acest tip de palarie si, fara doar si poate, vei reusi ceea ce ti-ai propus.



Iata, asadar, care sunt accesoriile pe care trebuie sa le ai in vedere anul urmator si cum iti pot transforma acestea tinutele.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...