joi, 27 august 2009

Nou scandal marca Apple

Compania Apple este implicată, din nou, într-un incident. Un agent de securitate din sudul Franţei susţine că iPhone-ul său a explodat şi că a fost lovit în ochi de bucăţele de sticlă.

Yassine Bouhadi, în vârstă de 26 de ani, susţine că telefonul a explodat în momentul în care scria un mesaj. Potrivit AFP, tânărul intenţionează să depună plângere împotriva companiei Apple.

"Nu înţeleg cum acest telefon blestemat pe care l-am cumpărat cu 600 de euro a putut să explodeze. Vreau să mi se returneze banii pe care i-am dat pe el", a declarat tânărul.


Nu este prima oară când un aparat produs de Apple a fost implicat într-un astfel de incident. Reprezentanţii companiei Apple au încercat să cumpere tăcerea unui bărbat, după ce iPod-ul fetiţei lui de 11 ani a explodat. Ken Stanborough, în vârstă de 47 de ani, susţine că aparatul s-a supraîncălzit şi a explodat.

Un incident asemănător a avut loc şi în luna martie. Compania Apple a fost chemată în instanţă, în SUA, de către mama unui băiat de 15 ani, după ce un iPod Touch de 16 GB a exlpodat în buzunarul pantalonilor fiului său şi i-a ars piciorul.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu