Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 15 iulie 2009

România trebuie să treacă la televiziunea digitală terestră, până în 2012

Strategia pentru trecerea de la televiziunea analogică la cea digitală începe să se contureze şi în România. Guvernul are termen până în 2012 să implementeze serviciile de televiziune digitală terestră la nivel naţional şi să finalizeze procesul de eliminare a serviciilor de televiziune analogică.
Cinci ţări din Europa au anunţat până acum că au încheiat transmisiile de televiziune analogică terestră iar Bruxelles-ul estimează că aproape toate statele membre vor finaliza acest proces până în 2012, termen stabilit de Uniune. Reprezentanţii Ministerului Comunicaţiilor recunosc că procesul a început cam greu în România dar cu toate acestea obiectivul poate să fie atins.



"Strategia a fost semnată zilele trecute şi ea se află în această clipă în circuitul de avizare şi sperăm ca să o putem promova ca strategie de guvern în această lună şi astfel vom face un prim pas în realizarea acestui lucru în România", a declarat Marius Fecioru, secretar de stat MCSI.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...