Faceți căutări pe acest blog

joi, 18 decembrie 2008

Sms-uri originale de Sarbatori

Potrivit informatiilor furnizate de operatorii de telefonie mobila, romanii au trimis anul trecut peste 100 milioane de sms-uri in perioada sarbatorilor.
Rudele, prietenii apropiati si prietenii, toti merita o urare sau o felicitare de Craciun in aceasta perioada speciala a anului.

Trimite sms-uri unice apropiatilor tai:
De trimis prietenilor
# "Iti urez o sarbatoare plina de pace, o petrecere de neuitat si implinirea celor mai indraznete vise pentru 2009. La multi ani. "


# " Iata reteta perfecta de Craciun: Putina binecuvantare, amestecata cu un strop de pace si multa lumina. Se pastreaza inima si se lasa la crescut pana cand vei avea suficient sa dai si altora. La multi ani. "


# "Hey, lui Mos Craciun ii place prea mult la mine acasa si s-a instalat aici. Nu vrei sa ni te alaturi? "

De trimis familiei

# "Iti doresc puterea sa infrunti toate greutatile si sa iti pastrezi veselia si curajul cu care ne-ai contaminat pe toti. Craciun fericit!"


# "Craciunul nu s-ar mai numi Craciun, si Sarbatorile nu ar avea aceasi semnificatie daca nu ati fi voi, ingerii mei. Multumesc."


# "Dragii mei, doresc ca lumina acestei sarbatori sa va innobileze inimile cu Mantuire si cu dragostea venita la Betleem. Un Craciun Implinit. "


De trimis persoanei iubite
# "Pregateste-te. S-ar putea sa fii rapit. I-am scris Mosului ca te vreau pe tine de Craciun, si am fost atat de cuminte incat cu siguranta imi va face pe plac."


# "Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului dintre noi sa devina cele mai frumoase amintiri ale viitorului. Craciun fericit!"


# "Diferenta dintre tine si Mos Craciun e ca tu ai fost langa mine tot anul, el vine doar acum. Te aleg pe tine."

Sursa

12 comentarii:

  1. Mos Craciun bate la usa, Scoate mana din manusa, Si va da din palma lui Darurile cerului, Langa brad si langa foc, Sa va umple de noroc! >>> sms-uri haioase de craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. cu colinde de craciun, va doresc un an mai bun si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina,zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, craciun fericit, si noul an sa va aduca sanatate, fericire, iubire si impliniri pe toate planurile

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe la colturi unii spun / Ca exista Mos Craciun/ Ca i-ai scris si c-o sa vina/ Sa-ti aduca in pumni lumina/ Langa brad si langa foc / Sa-ti aduca mult noroc.Craciun Fericit!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu sa va calauzeasca pasii catre fericirea deplina si curatirea sufletului....sa va umple sufletul de speranta,iubire,daruire.....Craciunul sa va gaseasca alaturi de cei dragi si mosul sa va puna sub brad tot c va doriti.....SARBATORI FERICITE

    RăspundețiȘtergere
  5. sms-uri de revelion comice

    RăspundețiȘtergere
  6. cel mai tare SMS Am primit a ta scrisoare
    Cand eram la cacastoare
    Mai citeam vreo 2 randuri
    Mai stropeam vreo 7 scanduri
    Nu stiam ce sa ma fac
    Sa citesc sau sa ma cac

    RăspundețiȘtergere
  7. Cele mai frumoase SMS-uri de Craciun pentru prieteni, familie, persoanei iubite, urari de Craciun
    1. Draga ........., cu ocazia Craciunului iti doresc multa iubire, sanatate, fericire si nu in ultimul rand... MULTE CADOURI!!!
    2. Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi... si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!
    3. Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori!
    4. Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit
    5. Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !
    6. Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)
    7. Craciun misto tuturor! S-ar putea ca Mosu' sa nu ajunga la noi toti pentru ca acum 10 minute l-am vazut intr-o bodegutza de cartier petrecand de zor impreuna cu elfii!
    8. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!
    9. L-am vazut urcand pe bloc, Cu tupeul lui de Mos. Carand daruri in spinare , Aducand la fiecare. Mos Craciun bate la usa, Scoate mana din manusa Si va da la fiecare Mult noroc si sarbatoare! Cracin Fericit!
    10. Seara plina de lumina Sufletul iesle sa-ti devina Ca sa se nasca-n el Iisus Cu Binecuvantari de sus Caci vine bland si plin de har Sa nu ii inchidem usa iar Craciun Fericit
    11. Bogatie cata vreti. Sanatate pentru toti. Iar la anul care vine. Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu-n viata cat mai lin.
    12. Cete de ingeri sa coboare in casa voastra si sa va aduca vestea cea mare. iar cel ce sa nascut, sa va umple casa cu pacea si binecuvantarea sa. Crciun fericit
    13. In mutmurul tainic al colindelod de Craciun,Sarbatorele de iarna sa va aduca lumina in ganduri,caldura in suflet ,sanatate si fericire.
    14. Un plinset a trezit intreaga lume. O nastere a schimbat istoria. O viata a facut diferenta.Fie ca cel nascut in iesle sa va umple inimile de bucurie.
    15. Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit!
    16. Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume... Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.
    17. Craciun Fericit cu sanatate! Domnul sa iti dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc!

    RăspundețiȘtergere
  8. 18. Mos Craciun cu suflet bun,
    Sa va aduca in Ajun,
    Carduri VISA Diamant,
    Carnavaluri pe la Rio,
    Brazilience-n custodie,
    Haide, gata cu VISAtul,
    S-a mai ars si cozonacul!!!

    19. Se zvoneste ca pe seara
    Cineva o sa apara
    pe furis si fara ton
    pe fereastra sau pe horn
    vine, vine Mos Craciun
    Sa vesteasca un an bun.
    Craciun fericit!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Un copilas ii scrie lui Mos Craciun :
    - Mosule, trimite-mi un fratior .
    Mos Craciun raspunde :
    - Trimite-mi-o pe maica-ta mai intai !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. mesaje noi de craciun22 decembrie 2009 la 14:37

    * De cand cerul te-a vazut / de rusine stelele a ascuns / pentru ca tu esti steaua cea mai luminoasa si el nu te va putea avea…Craciun fericit!
    * Mult belsug in casa, painea mai gustoasa, datorii putine, in anul care vine La Multi Ani fericiti si tot ce va doriti!
    * Am o veste foarte proasta pentru tine!Nu am vrut sa-ti spun pina akuma pentru ca stiu cum esti, ca o sa suferi si o sa te afecteze foarte mult. Dar pentru ca te cunosc m-am gindit ca e mai bine sa afli de la mine decit de la altii!!!Nici eu nu stiu ce sa fac!? sa-ti spun…….sa nu iti spun…….??? In orice caz, e foarte grav. Nici mie nu mi-a venit sa cred cind am aflat.Totusi, odata si odata tot trebuia sa afli adevarul! MOS CRACIUN NU EXISTA!!! E UN MIT………!! CRACIUN FERICIT..!
    * Aho, aho, de Anul Nou / Ca gaina n-are oua / Si cucosu n-are’n gusa / Scoate 100$ matusa / Si un pahar cu jin / Ci la anu’ nu mai vin.
    * Iti urez 12 luni de fericire, 52 weekend-uri senine, 365 zile de iubire, 8.760 ore de noroc, 5.25.600 minute de succes, 31.536.000 secunde de prietenie si un Craciun Fericit!
    * Vodafone roaga abonatul de a largi hornul casei, deoarece Mos Craciun s-a ingrasat ca un porc. Daca stati la bloc, Craciun Fericit ca nu aveti nimic de largit!
    * Inimioare…fluturashi…zambete de ingerashi…trandafiri catifelatzi…bafta-n viatza,bucurii…numai asta-ti pot dori…sa ai norok si fericire sa ai parte de iubire…sa faci tot ce iti doresti, sa iubesti si sa traiesti…sa fii bucuros in viatza, sa ai zambete pe fatza…si in incheiere-ti spun:La Multzi Ani si un gand bun!!!
    * Fie ca inima ta calda sa topeasca zapezile iernii, iar sloiurile de gheata sa se transforme in lacrimi cristaline de fericire, alinand prin lumina si dragoste sufletele cuprinse de melancolia sarbatorilor de craciun!
    * Cu Mosul am vorbit..cadoul nu l-ai platit si cu buza unflata vei fi; ca nimic sub brad nu vei gasi, dar norocul tau ca sunt eu sa-ti spun Craciun Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  11. de craciun fi mai bun, trage iarba nu tutun...

    RăspundețiȘtergere
  12. Iată câteva dintre cele mai haioase urări de Crăciun:

    Căţeluş cu păru' creţ, să ai jeepu' în coteţ şi o vilă cu piscină /Andreea Marin ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu şi la Mulţi Ani!
    Datorită lipsei de inspiraţie cauzată de absenţa zăpezii de afară vă urez un simplu Crăciun Fericit, şi mega sănătate.
    Pe la colturi unii spun că există Moş Crăciun/Că i-ai scris şi c-o să vină să-ţi aducă în pumni lumină/Lângă brad şi lângă foc/Să-ţi aducă mult noroc !
    Crăciunul a sosit..zăpada ne-a albit şi criza a venit!
    Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.
    Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!
    E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zapada Mosul zboara ? …Ni se trage de la vin…
    Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!
    Lovite-ar trenul fericirii, trasnite-ar fulgerul iubirii, cadeti-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu La multi ani.
    Să ai un Crăciun Fericit şi sa traiesti in Sarbatoare, sa-ti miroasa a brad in casa si a bani in buzunare

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...