marți, 12 august 2008

Fostul iubit mafiot a rupt-o in bataie pe Simona Sensual

Dupa episodul violent, blonda a acuzat dureri severe de coloana si amnezii

Se pare ca bataia din gelozie este un fenomen tot mai des intalnit si printre vedete. Dupa ce Andreea Spataru a fost batuta in strada de Ion "Boschet", Simona Sensual a devenit si ea victima brutalitatii iubitului ei.
Saptamana trecuta, blonda a fost batuta de Nicu "Maharu", omul despre care ea a declarat mereu ca este marea ei dragoste, din cauza faptului ca a primit un telefon de la un alt barbat.

Se pare ca Simona si iubitul ei luau masa intr-un restaurant, cand pe blonda a sunat-o un barbat cu care ea are o relatie destul de apropiata, insa nu pe
de-a intregul lamurita. Informatiile in privinta celui care ar fi
sunat-o pe vedeta, Ionut Barbu-poreclit Printul, sunt contradictorii: unele surse sustin ca acesta este iubitul ei, altele afirma ca sunt doar prieteni. Indiferent de statutul pe care acesta il are in fata Simonei, un lucru este cert, faptul ca Barbu a sunat-o pe Simona l-a infuriat la culme pe "Maharu" care a avut o iesire extrem de violenta. Potrivit surselor noastre, acesta a lovit-o foarte tare pe blonda, care a acuzat ulterior dureri severe de coloana, precum si pierderi temporare de memorie. "Este surprinzator ca
s-a infuriat atat de tare si a lovit-o, pentru ca pana acum nu a dat niciodata in ea de cand se cunosc. Cred ca l-a innebunit gelozia. Oricum ea e foarte suparata, nu mai vrea sa stie nimic de el, dupa acest incident, ceea ce e de inteles, mai ales ca i-a fost foarte rau dupa ce a fost lovita. Nu mai vedea si avea momente in care nu mai stia de ea", ne-a precizat sub protectia anonimatului un apropiat al cuplului. Simona si "Maharu" s-au cuplat prima data in urma cu opt ani, dar relatia lor nu a fost una tocmai linistita. Cei doi s-au despartit de mai multe ori de-a lungul timpului, si nu in cei mai buni termeni, insa, pana saptamana trecuta, conflictele lor nu au fost unele violente.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu