Faceți căutări pe acest blog

duminică, 1 iunie 2008

Super-produse de la Asus

Cu ocazia Computex Asustek si-au innoit gama de produse aprope in totalitate, placi de baza si placi video, precum si noi versiuni de Asus Eee PC.

asus-interior-2.jpg


Produsele lor din gama componentelor de baza sunt care mai de care mai deosebite, placile de baza vor avea la baza noul chipset de la Intel ( desi acestia din urma au amanat data oficiala de lansare a noului chipset), P45 si vor face parte din seria P5Q.
O particularitate a acestor noi placi este “Express Gate” care permite pornirea calculatorului in 5 secunde ( nu pana in Windows totusi) intr-o interfata care va permite vizionarea de imagini, ascultarea muzicii de pe internet sau surfing pe internet.
Noile placi de baza vor fi compatibile cu DDR 2 si DDR 3, prin urmare vom regasi sase sloturi pentru memorie, viteza FSB-ului va fi intre 800 si 1600MHz.

asus-interior1.jpg


Deasemenea Asus va prezenta placa de baza EAH3850 Trinity, care va integra trei nuclee RV670PRO ,va avea racire pe baza de lichid si memoria totala va fi de 1,5GHz.

asus-interior-3.jpg


Nici segmentul calculatoarelor pentru gaming nu a fost uitat, Asus a prezentat modelul “Ares” care poate avea o configuratie extrem de puternica, processor Core 2 Extreme, Nvidia Quad-SLI sau ATI CrossfireX, 8Gb de memorie DDR3 si spatiu de stocare de pana la 4TB.


Sursa

Un comentariu:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...