Faceți căutări pe acest blog

marți, 10 iunie 2008

Scadere a numarului de oferte si cereri imobiliare

Tranzactiile imobiliare din Bucuresti,
cifre comparative luna mai 2007 – mai 2008

Scadere a numarului de oferte si cereri imobiliare.

In luna mai 2008 s-a constatat o scadere dramatica a numarului cererilor imobiliare la toate capitolele. Daca in mai 2007, s-au inregistrat 780 de cereri imobiliare, in mai 2008 cererile au scazut la 183.



La capitolul vanzari s-a Inregistrat o scadere moderata a numarului de oferte aparute pe piata in luna mai 2008, comparativ cu mai 2007.




Analizand cifrele, este clar ca pe fondul scaderii dramatice a cererii, preturile nu au cum sa-si mai continue ritmul alert de crestere. Segmentul de 2 camere este cel mai expus unei posibile alinieri a preturilor fiind singurul unde oferta a crescut cu 10%, iar cererea a scazut de 5 ori.

Statistica reprezinta numarul de oferte si cereri imobiliare pe Bucuresti, publicate de persoanele particulare in presa scrisa si pe internet in mai 2007, respectiv mai 2008.

AnunturiParticulari - monitorizare imobiliara
AnunturiParticulari a fost lansat in anul 2001 si consta in monitorizarea tuturor anunturilor imobiliare publicate de persoanele particulare in presa scrisa si pe internet. AnunturiParticulari reprezinta un instrument extrem de util pietei imobiliare si este folosit in prezent de peste 700 de agentii imobiliare din Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...