Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 11 iunie 2008

Esti Envydios? Atunci iti trebuie un super laptop Voodoo Envy 133!

Divizia high-end de la HP, Voodoo, a pregatit o surpriza de proportii: Envy 133 este mai subtire decat Macbook Air si detine un look care l-ar face invidios pana si pe Brad Pitt..

Esti Envydios? Atunci iti trebuie un super laptop Voodoo Envy 133!Voodoo Envy 133 s-a inspirat din conceptul Metro, dezvaluit de Intel acum un an. Metro avea o grosime de numai 1.77 cm, exact cat are Envy acum. Trebuie sa mentionam ca Macbook Air e putin mai dolofan, cu 1.93 cm in grosime.

Cine are peste 2000 de dolari si e dispus sa-i dea pe un laptop super aratos, merita sa-si indrepte atentia asupra lui Voodoo Envy. Acesta are o greutate de numai 1.54 kg, ascunzand dotari foarte bune in carcasa construita din fibra de carbon.

Display-ul lui Envy 133 masoara 13.3 inci si are o rezolutie de 1.280 x 800 pixeli, cu iluminare de fundal pe baza de LED-uri. Voodoo a construit o metoda de bootare speciala (Voodoo IOS), prin care la simpla apasare a unui buton utilizatorul are acces la Skype, Firefox, muzica, poze si filme, fara sa initieze sistemul de operare Windows Vista.

Micutul Envy e presarat cu tehnologii fierbinti dezvoltate de catre inginerii Voodoo. Acestia au pus in touchpad un senzor de proximitate, care il opreste automat in timp ce degetele folosesc tastatura, pentru a nu fi atins din greseala. Mai mult decat atat, tastatura este iluminata in totalitate, fiind o adevarata placere sa o folosesti in intuneric.

Esti Envydios? Atunci iti trebuie un super laptop Voodoo Envy 133!In conditiile unei grosimi de numai 1.77 cm, Envy 133 include 2 porturi USB dintre care unul poate deveni si eSATA, unul HDMI, Ethernet si conectorii audio. Ca tot veni vorba despre partea audio, Envy detine procesorul Dolby Sound Room care se ocupa de efectul surround din difuzoare. WiFi in standarde a/b/g/n si Bluetooth nu-i sunt straine acestui laptop.

Daca tot iti trebuie o caruta de bani pentru a cumpara un Voodoo Envy 133, atunci securitatea trebuie sa fie pe masura. Nimic de reprosat aici. Lojack Recover este un software care, odata activat, permite urmarirea laptop-ului de catre centrul Lojack. In caz de furt, expertii de la Lojack stiu exact unde se afla notebook-ul si pot fi luate masuri.

Acumulatorul este mobil si asigura o autonomie de 3.45 ore intre doua incarcari. Envy 133 nu vine cu o unitate optica interna, insa Voodoo ofera una externa DVD-RW inclusa in pret.

Procesorul este un Intel Core 2 Duo SP7500 la 1.6 Ghz sau SP7700 la 1.8 Ghz. Memoria RAM poate fi de 2 GB sau 4 GB, iar ca stocare se poate opta intre un SSD de 64 GB sau un HDD de 80 GB. Cardul grafic este doar un Intel GMA X3100.

Voodoo Envy 133 va fi disponibil din aceasta vara, la preturi incepand cu 2099 dolari.

Sursa: PlugIn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...