Faceți căutări pe acest blog

joi, 8 mai 2008

Samsung i8

Daca doriti un aparat foto mic, modern si destept, va recomandam Samsung i8. Acesta are o rezolutie de 8.2Mpx, zoom optic standard de 3x, stabilizator de imagine digital si display de 2.7”.



Aparatul foto este completat de functii multimedia, respectiv player video divx si player audio mp3. Poate reda fisiere text (ebook cu extensia .txt pana la 9999 pagini) si integreaza suplimentar si un ghid de calatorie pentru 30 de tari – World Tour Guide.



I8 poate inregista fisiere video in format XVID MPEG4 cu zoom optic si rezolutii de pana la 800x592 pixeli si 30 de cadre. De exemplu pe un card de 1Gb se poate stoca un film de 2 ore si jumatate. Playerul video suporta si subtitrari in format SMI, utilizand convertorul furnizat de Samsung.



Automat atenueaza efectul de ochi rosii, detecteaza chipurile umane (face detection), permite utilizatorilor selectarea pana la 14 moduri foto printre care Landscape, Portait, Sunset, Macro si poate capta poze cu sesibilitate ISO de pana la 3200.

Dimensiuni acestuia sunt 90.7x58x19.9 mm si greutatea de 116g. Pretul este de aproximativ 170 Euro.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...