Faceți căutări pe acest blog

joi, 8 mai 2008

Clarion ofera GPS-uri cu harti 3D

Clarion a anuntat in cursul zilei de azi noile sale modele de dispozitive GPS, MAP680 si MAP780 a caror principala caracteristica este harta rutiera combinata cu elemente 3D.

Dispozitivele utilizeaza un display touchscreen wide de 4.3” acoperit cu un strat antireflex si dispun de tunere RDS-TCM necesare receptionarii de informatii legate de trafic.

Asemeni modelelor noi de la producatorii concurenti, si aceste doua GPS-uri vor fi dotate cu Bluetooth, redarea vocala a strazilor parcurse precum si a limitelor de viteza agreeate pe diverse portiuni de drum.



Modelul Clarion MAP780 vine cu o memorie interna de 2Gb iar modelul MAP680 cu o memorie de 1Gb. Pot reda fidel fisiere MP3, WMA, AVI, WMV, 3GP si MP4. Cei care vor sa extinda memoria interna pot utiliza carduri SD sau MMC cu o capacitate de maxim 4Gb.

Primele loturi se vor livra cu harti 3D pentru urmatoarele regiuni:
• MAP680DEU (Germania, Austria, Liechtenstain, Elvetia)
• MAP680FRA (Franta, Monaco, Belgia, Olanda)
• MAP680UKI (Anglia, Irlanda)
• MAP680EEU Eastern Europe (BosniaHrz, Bulgaria, Croatia, Grecia, Ungaria, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Turcia, Ucraina, Cehia, Estonia, Lituania, Letonia, Slovenia)

Modelul MAP780 va include o singura harta pentru 43 de tari. Preturile nu sunt pentru moment comunicate.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...