Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 mai 2008

Cosmina Pasarin, scene de sex cu aprobare

Obligata prin natura meseriei sa interpreteze diferite roluri, propuse de regizorii romani, Cosmina Pasarin a acceptat sa filmeze scene de sex alaturi de actorul Constantin Puscasu, partenerul ei din pelicula “Tanti”. Desi este implicata intr-o relatie serioasa, aceasta marturiseste ca a gasit intelegere din partea iubitului ei Andrei Motoc, alias Dj Pagal, cel care o sustine in toate proiectele sale.
Chiar daca in peisajul autohton, exista nenumarate vedete care refuza sa interpreteze roluri mai deocheate, Cosmina Pasarin, protagonista amantei din serialul “17”, difuzat de Prima TV, nu rateaza sa intre in pielea personajelor lipsite de prejudecati. Dupa ce a fost distribuita in lungmetrajul “Tanti” regizat de Serban Marinescu in rolul unei femei fatale, aceasta a inceput sa filmeze cateva scene de sex impreuna cu actorul Constantin Puscasu, cadre pe care i le-a povestit si iubitului ei, Andrei Motoc, cunoscut publicului ca DJ. Pagal. “Andrei este foarte dragut si ma sustine in tot ceea ce fac. Apreciaza faptul ca ma implic”, marturiseste vedeta, care a devenit cunoscuta datorita emisiunii “Vara ispitelor” de la Pro TV. Povestea celor doi dureaza de aproape doi ani si se transforma pe zi ce trece intr-o relatie solida, desi gurile rele nu mizau pe longevitatea acesteia. “Nu e genul de om care sa stea pe capul meu, sa ma controleze. Imi place sa n-am constrangeri din partea nimanui”, adauga Cosmina.
“Scenariul ma provoaca”
In pelicula “Tanti”, Cosmina da viata Simonei, personajul principal, care lupta pentru barbatul altei femei. Scenariul filmului, care apartine lui Mircea Daneliuc, prezinta o poveste de viata din care nu lipsesc rapirile, drogurile, crimele si relatiile extraconjugale, tematici care i se potrivesc manusa actritei care a mai jucat de-a lungul vremii si in filmele: “Baieti buni”, “O lume a durerii” si ”17”, serial in care interpreteaza rolul amantei. “Desi am muncit pe rupte sa iau rolul asta si am stat in probe de ore intregi, a meritat. Si dupa tot efortul simt acest rol ca pe un cadou, e un scenariu care-mi place mult, ma provoaca, ma face sa scot ce am mai bun din mine!”, povesteste aceasta.
Sapte ani de cariera
La inceputul lunii iunie, la sarbatoritea a sapte ani de cariera, Cosmina isi va lansa un site nou-nout. Pe acesta vor fi postate informatii despre activitatea sa artistica, dar si despre evenimentele la care va fi invitata sa participe ca MC sau chiar ca simplu invitat.

Sursa: Ziarul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...