Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 aprilie 2008

Great War Nations The Spartans

Pe 31 martie 2008 studiourile Dreamcatcher au lansat un nou joc de strategie in timp real, Great War Nations The Spartans. Acest RTS ne poarta in epoca de glorie a Greciei, din urma cu aproximativ 2500 de ani, si ne lasa sa ne jucam cu spartanii si macedonenii. Jocul este probabil inspirat de succesul filmului 300, propunandu-ne acelasi univers uitat de timp.

Great War Nations The Spartans combina economia cu bataliile tactice, foloseste formatii pe campul de lupta si asediaza orasele vremii. Si bineinteles, cu cat avem in control mai multe orase, cu atat este armata mai numeroasa si mai puternica. Jocul permite salvarea armelor inamicilor ucisi, putandu-ne crea soldati speciali si modificandu-ne individual fiecare ostas.

Single player-ul ofera doua campanii a cate sapte misiuni fiecare (cam putine, dar depinde si cat de lungi sunt fiecare), jucandu-ne din perspectiva Spartei si a Macedoniei. Grafica nu este extraordinara, parand prea colorata si cam necizelata.


Totusi, cerintele de sistem sunt destul de ridicate. Creatorii vor un PC cu minim un procesor la 2.4 GHz cu 512 MB de RAM, 4 GB liberi pe HDD si macar o placa video GeForce 6600GT cu 128 MB memorie. Iar recomandabil ar fi un CPU la 3 GHz, cu 2 GB de RAM, cei 4 GB liberi pe HDD si placa video de la GeForce 7900GTX sau Radeon X1900XT cu 256 MB in sus. Probabil programatorii nu prea si-au batut capul cu optimizarile…

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...