Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 aprilie 2008

Beyonce s-a căsătorit cu Jay-Z

Cântăreţii americani Beyonce Knowles şi Jay-Z s-au căsătorit, vineri, la New York, "în cadrul unei ceremonii private, doar pentru prieteni şi familie", potrivit revistei americane People, citată de Reuters.

După o relaţie discretă de şase ani, cei doi au organizat o nuntă la fel de deiscretă, departe de lumina reflectoarelor. Ceremonia a fost urmată de o petrecere care a avut loc în apartamentul pe care rapper-ul îl deţine la New York. Printre oaspeţi s-au numărat mama lui Beyonce, Tina Knowles, tatăl şi managerul său, Mathew, sora ei, Solange, fostele sale colege de la Destiny's Child, Kelly Rowland şi Michelle Williams, şi prietena sa, actriţa Gwyneth Paltrow.

Cu toate acestea, purtătorii de cuvânt ai celor doi cântăreţi nu au putut confirma informaţia.

Ştirea despre nunta celor două staruri a atras, vineri, o mulţime de reporteri pe strada unde se află apartamentul lui Jay-Z. Foarte multe maşini luxoase s-au perindat la garajul rapper-ului, vineri după amiază, şi o mulţime de oameni ce purtau uniforme de chelneri au sosit cu multe cutii. Pe acoperişul clădirii unde se află apartamentul a fost zărit un cort de petrecere, redactează Mediafax după sursa citată.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, în vârstă de 38 de ani, este, potrivit publicaţiei Forbes, cel mai bogat artist hip-hop din lume, iar Beyonce se află într-un punct culminant al carierei sale. În ultimii patru ani, cântăreaţa a fost implicată şi în producţii cinematografice.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...