sâmbătă, 16 februarie 2008

Viata vesnica pentru animalele de casa

Pentru cei care se ataseaza prea tare de animalele lor de casa, si nu pot suporta trecerea lor in nefiinta, exista de acum o solutie. Compania coreeana RNL Bio, in colaborare cu Universitatea Nationala din Seoul, se ofera sa-ti cloneze animalutul dupa ce a decedat, cu conditia sa existe un fragment de AND viabil de la acesta (sange, fragment de piele, bine conservate si rapid transportate la ei).

Chiar si asa, sansa de reusita este momentan de maxim 25%. Bineinteles ca afacerea nu este una benevola. RNL Bio fac un mic profit, in schimbul clonarii cerand suma “modica” de 150 000 $. Dar pentru unii oameni nimic nu este prea mult, si sunt sigur ca vor avea clienti. Macar plata se face doar la primire.

Aceasta afacere lasa insa loc de mai mult. Cine ar da inapoi daca, sa zicem, o familie care si-a pierdut copilul de 2-3 ani intr-un accident, avand suficienti bani la dispozitie ar dori sa foloseasca acest procedeu pentru a-si invia pruncul? Cateva milioane / zeci de milioane de $ ar fi suficiente ca sa cumpere tacerea tuturor celor implicati. Iar din exterior ar parea ca mamica a ramas iar insarcinata…

Sursa: ArenaIT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu