Faceți căutări pe acest blog

duminică, 9 decembrie 2007

Need for Speed ProStreet - eveniment de lansare in Romania

Cea mai noua varianta a seriei de jocuri Need for Speed, produsa de Electronic Arts, s-a lansat oficial in Romania de catre Best Distribution, distribuitorul oficial EA, in acest week-end cu ocazia unui eveniment dedicat presei, in Bucuresti. Daca vreti sa aflati care a fost atmosfera la evenimentul ProStreet, unde a fost disponibila o consola Xbox 360 pentru joc in multiplayer split screen, va invit sa urmariti materialul video realizat de Hit.ro.


Gazdele acestui eveniment au fost directorul Best Distribution, Andreea Allardin, directorul de marketing si achizitii, Mihail Stegaru, si online manager GameShop.ro, Razvan Amzu. La eveniment a participat presa nationala din domeniile financiar si tehnologie.
Jocul a ajuns pe rafturile magazinelor cu o saptamana in urma, insa evenimentul Need for Speed ProStreet a avut loc vineri in Concept Store pe Calea Victoriei.


ProStreet este a 11 reeditare a seriei Need for Speed si ocupa in luna decembrie locul 1 in vanzarea de jocuri video de pe piata romaneasca. NFS ProStreet este disponbil in versiuni pentru PC DVD-ROM, Sony PlayStation 2, Sony PlayStation 3, Sony PlayStation Portable, Microsoft Xbox 360 si Nintendo Wii.







Sursa: Hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...