Faceți căutări pe acest blog

joi, 6 decembrie 2007

Angelina Jolie, intr-un nou film de spionaj

Actrita Angelina Jolie va juca rolul unei angajate reale a serviciilor secrete americane, Kathi Lynn Austin, intr-un film care va fi produs de studiourile Paramount. Acestea au achizitionat drepturile de adaptare a vietii lui Kathi Lynn Austin, angajata a serviciilor secrete cunoscuta pentru actiunile sale impotriva traficului de arme si terorismului.


Austin, care cel mai recent a lucrat pentru Consiliul de securitate al ONU, a avut multe misiuni de teren in Africa, Europa, Asia de Sud-Est si America Centrala. Filmul se va baza pe o poveste fictiva despre Victor Bout, un rus considerat unul dintre cei mai prolifici traficanti de arme din lume, si va semana din punct de vedere al atmosferei cu seria aventurilor lui "Jason Bourne".

Filmul va fi produs de Geyer Kosinski de la Media Talent Group. In prezent, Jolie, care si-a lansat in urma cu cateva saptamani productia "Beowulf", filmeaza pentru "Changeling", un lungmetraj regizat de Clint Eastwood. Actiunea filmului are loc in Los Angeles, in anii '20. Jolie joaca rolul unei femei al carei fiu este rapit si apoi recuperat. Totusi, femeia banuieste ca acest copil recuperat nu este fiul ei si pentru a afla adevarul trebuie sa infrunte coruptia existenta intre politistii din Los Angeles. In film mai joaca John Malkovich, Colm Feore si Jeffrey Donovan.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...