Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 octombrie 2007

Wall-Street McDonald's adauga in meniu Internet wireless gratuit

McDonald's, marele lant de restaurante de tip fast-food, a anuntat ca urmeaza sa ofere conexiune la Internet fara fir in cele peste 1.200 de mari restaurante ale sale din Marea Britanie, devenind astfel cel mai mare furnizor de Internet wireless gratuit, anunta presa internationala

McDonald's adauga in meniu Internet wireless gratuit Miscarea reflecta tendintele de intensificare a competitiei de pe piata broadband-ului britanic, dominata de serviciile contra cost, in cadrul carora internautul trebuie sa plateasca in jur de 10 euro pentru o ora de conexiune la Internet.

McDonald's spera ca initiativa va atrage mai multi clienti, in conditiile in care accesul la Internet cu plata nu a dat rezultatele scontate.

Prin acest nou serviciu, clientii McDonald's vor putea sa se conecteze la Internet folosind laptopuri, telefoane mobile compatibile si console de jocuri. Compania este cu un pas inaintea celorlalte restaurante care ofera un astfel de serviciu, insa contra cost.

Reprezentantii corporatiei au precizat ca publicul-tinta pentru acest serviciu cuprinde atat oamenii de afaceri care, in timp ce iau masa, vor sa isi verifice e-mail-ul, cat si pe cei dornici sa se recreeze la sfarsit de saptamana descarcand muzica de pe Internet intr-un restaurant McDonald's.

Citeste articolul "McDonald's adauga in meniu Internet wireless gratuit"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...