luni, 15 octombrie 2007

Mozilla, in curand si pentru mobil

Lumea browserelor web pentru telefoanele mobile a fost zguduita de vestea ca Mozilla are in plan sa patrunda in forta pe aceasta piata deocamdata saraca in materie de competitie, precizeaza site-ul Information Week

Lumea browserelor web pentru telefoanele mobile a fost zguduită de vestea că Mozilla are în plan să pătrundă în forţă pe această piaţă deocamdată săracă în materie de competiţie, precizează site-ul Information Week. Vice Preşedintele Mozilla, Mike Schroepfer, a precizat într-un post pe blogul său intenţia de a lansa o versiune a browserului web Mozzila pentru mobile, care este deja în proiect şi ar trebui să fie lansată anul viitor.


Schroepfer a precizat că: „În acest domeniu ( al browserelor web pentru mobile) nu există încă o companie care să domine piaţa şi chiar cele mai performante browsere web ale momentului se confruntă cu grave erori în materie de performanţă şi compatibilitate. Mai este încă loc destul pentru inovaţie.” Alte companii mari, Opera, Freescale şi NEC, au anunţat recent că planurile lor pentru viitorul apropiat includ îmbunătăţirea browserelor web pentru mobile.

Sursa: Gandul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu