Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 octombrie 2007

Camera digitala de numai 14,9 mm grosime

Produsul a fost lansat de curand pe piata romaneasca, cu un design ultracompact si meniu in limba romana

Cea mai subţire cameră digitală T700 de 7MP cu o grosime de numai 14,9 mm a fost lansată pe piaţa românească de BenQ. Unul dintre avantajele acestui aparat faţă de alte mărci consacrate care se afla în România este dat de touchpanel-ul generos de 3 inci, dar şi de meniul în limba română.

Aparatul are un design ultra-compact, reducându-se considerabil numărul de butoane ceea ce permite redimensionarea ecranului la valori foarte mari pentru mărimea camerei. Un alt avantaj este obiectivul Pentax SMC cu zoom optic 3X si până la 12X zoom digital.

La capitolul dezavantaje „T700 slim” iese în evidenţă atât prin zoom-ul optic cât şi cel digital care sunt relativ „slabe”. Cârcotaşii trec în categoria dezavantajelor şi meniul în limba română şi asta datorită faptului că majoritatea userilor sunt obişnuiţi cu cel în engleză iar traducerile autohtone nu sunt tocmai la îndemnână.

nregistrarea se face la rezoluţie VGA 640x480 şi dacă aparatul are încorporat un card de memorie SD de 2GB, poate efectua o filmare neîntreruptă de până la două ore. Un avantaj de lungă durată este consumul redus de energie, asigurând o durată de viaţă mai mare a acumulatorului. Funcţia „Super Shake Free” permite utilizatorului să surprindă imagini nedistorsionate şi clare, eliminându-se efectul imprimat de acestea.

Sursa: Gandul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...