Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 octombrie 2007

Imaginile cu animale dau dependenta

Site-urile cu pisici si filmele de pe YouTube cu dragalasele patrupede au declansat adevarate pasiuni pe net.

Unul dintre cele mai vechi trenduri legate de Internet face in continuare mii de victime care pierd ore in sir minunindu-se la niste imagini dragalase si uneori chiar amuzante, dar complet stupide. Fenomenul se numeste lolcats (lol este o prescurtare folosita pe Messenger pentru „lots of laughs“) si a inceput prin 2003 (acum foarte mult timp, raportat la istoria Internetului) cind niste iubitori de feline domestice au inceput sa lanseze site-uri cu animalele lor preferate, in diverse ipostaze simpatice, cu adaugiri de text scris intr-o engleza stricata, asa cum ar vorbi pisicile daca ar putea articula cuvinte.

Nimic rau in asta. Dar cind, la o cautare pe Google, apar 5 milioane de site-uri dedicate acestui subiect, cind publicatii prestigioase incep sa acorde o importanta deosebita acestui trend, unele dintre ele in extaz, altele intrigate si citeva chiar revoltate, inseamna ca avem de-a face cu ceva mai mult decit un hobby.

Sursa: Romantica

2 comentarii:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...