Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 1 septembrie 2007

Fujitsu-Siemens ar putea produce PC-uri în România după 2010

Compania Fujitsu - Siemens Computers intenţionează să mute producţia de PC-uri din Germania, în ţări cu mână de lucru mai ieftină din Estul Europei, cum ar fi România sau Ucraina, însă nu mai devreme de 2010, au declarat reprezentanţii concernului, pentru cotidianul Sueddeutsche Zeitung.

"Nu ne-am decis încă. Ne gândim la ţări din Europa de Est, spre exemplu România şi Ucraina. Totuşi, nu excludem posibilitatea de a produce în Asia, prin internmediul unei filiale", a spus Bernd Bischoff, CEO al Fujitsu - Siemens.

Fujitsu - Siemens, un joint - venture între comapniile Fujitsu şi Siemens AG, a apărut în 1999, iar în prezent, numărul angajaţilor săi din Germania este în jurul a 5.000.

Cotidianul german notează că în februarie, conducerea concernului s-a înţeles cu sindicaliştii de la IG Metall pentru garantarea locurilor de muncă ale angajaţilor până în 2010, în schimbul acceptării unui program de muncă prelungit.

Fujitsu - Siemens Corporation produce PC-uri, laptop-uri, servere, dispozitive de stocare şi periferice. Corporaţia oferă servicii legate de consultanţă, suport, licenţiere soft şi finanţare. Germania este principala piaţă europeană, cu 40% din veniturile totale pe Europa ale corporaţiei.

Fujitsu - Siemens are cinci fabrici, patru în Germania şi una în SUA.

sursa NewsIn

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Drakudemine a vrut sa-mi vada desktopul. Te invit si pe tine sa-l arati lumii.
    http://aidphoto.blogspot.com/2007/09/tag-primit-de-la-drakudemine.html

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...