Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 1 septembrie 2007

Apple şi Volkswagen discută conceptul unei noi maşini: iCar

Compania americană Apple Inc. şi constructorul german de automobile Volkswagen AG plănuiesc construirea unui nou model de automobil dotat cu produse relizate de creatorul omniprezentului iPod.

Steve Jobs, managerul companiei Apple, şi cel al Volkswagen, Martin Winterkorn, s-au întâlnit acum câteva zile în California pentru a discuta acest proiect. Purtătorul de cuvânt al Volkswagen a anunţat că cei doi vor mai avea şi alte întrevederi pentru alte discuţii.

Cunoscătorii pieţei auto internaţionale sunt de părere că tinerii vor fi cei de interesaţi de un automobil cu dotări marca Apple. Deocamdată, compania americană nu a făcut niciun comentariu în legătură cu acest subiect.

Electronicele, începând cu sistemele de navigaţie prin satelit până la dispozitivele pentru încălzirea cănilor, au devenit o atracţie la automobilele vândute în ultima perioadă. De exemplu, Ford Motor Co. va începe din această toamnă vânzarea unui model dotat cu un sistem cu funcţie de comunicare şi entertainment dezvoltat de Microsoft Corp ce va costa pentru piaţa din SUA 395 de dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...