Faceți căutări pe acest blog

marți, 14 august 2007

Virtual sex cu nabadai

Eros LLC, companie americana infloritoare, a dat in judecata un personaj virtual, pentru ca i-a "hackerit" programul care le permite locuitorilor Second Life sa faca sex.

Eros LLC, companie americană înfloritoare, a dat în judecată un personaj virtual, pentru că i-a "hackerit" programul care le permite locuitorilor Second Life să facă sex.

Că sexul vinde nu e o noutate. Spre "nefericirea" lor, personajele care populează Second Life nu pot face sex. Cel puţin nu în versiunea de bază. Aşa au apărut investitorii hotărâţi să satisfacă nevoile lumeşti ale locuitorilor celei mai populate lumi virtuale: Second Life.

Kevin Alderman a avut acum patru ani ideea să creeze un program software care să upgradeze aspectul avatarurilor, adăugându-i părţi ale corpului bărbătesc sau femeiesc, după dorinţa clientului. În plus, alter egourile virtuale învaţă să facă şi ceva mişcări, absolut necesare dacă vor să-şi folosească echipamentul proaspăt achiziţionate.


SAMARITEAN? Evident, Kevin nu a început să producă software specializat pentru Second Life din milă faţă de bieţii locuitori ce nu-şi puteau exterioriza sentimentele. A înfiinţat Eros LLC şi a scos la vânzare pachetul software SexGen. Versiunea completă se vinde cu 45 de dolari şi a devenit între timp un upgrade aflat în dotarea oricărui avatar care se respectă. Codul cu pricina este compatibil cu scriptul Second Life şi trebuie adăugat unei piese de mobilier, canapea – să zicem. Când avatarul se aşază pe canapea, îi apare un meniu contextual din care poate să aleagă diverse variante prin care să treacă la acţiune cu colega (colegul) de lume virtuală.


POVESTE BIBLICĂ. Cum e vorba de Adam, Eva şi o lume abia creată, în rolul şarpelui apare Volkov Catteneo, un avatar mârşav care distribuie programul sexual "la liber" în noua lume virtuală. A spart protecţia softului şi a vândut copii neautorizate. Înfuriat, Alderman l-a găsit şi l-a luat la întrebări. Răspunsul mârşavului avatar a fost: "Şi ce-o să faci, mă dai în judecată?"

Aşa că Eros LLC a deschis un proces civil în Tampa, Florida, împotriva avatarului Volkov Catteneo, cu adresa în Second Life. Şi aşa a apărut judecata lumească între două entităţi virtuale. Aşteptăm deznodământul.
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...