Faceți căutări pe acest blog

joi, 23 august 2007

Ultimele telefoane mobile de pe piata

Producatorii de terminale mobile se intrec in preturi, design stralucitor, telefoane subtiri sau business.

Motorola incearca sa-si impresioneze clientii business cu MOTO Q 9h, un telefon asemanator unui BlackBerry, plin ochi cu functii si care se poate bate de la egal la egal cu orice alt smartphone.

Telefonul ruleaza Windows Mobile 6 Standard si este echipat cu tehnologia HSDPA, permitind utilizatorilor sa descarce fisiere de pe Internet cu o viteza de pina la 3,6 MB pe secunda. Cu o grosime de 11,8 milimetri, MOTO Q 9h vine cu o tastatura QWERTY, ale carei taste sint insa usor inghesuite. Telefonul poate face captura video si redare la 30fps, cu ajutorul camerei sale incorporate de doi megapixeli.

Aparatul are si o serie de functii destinate productivitatii, printre care o aplicatie prin care se pot vizualiza sau edita atasamentele trimise prin e-mail, recunoastere vocala, manager al fisierelor, capabilitati VPN si protectie antivirus. Motorola a ales si Opera ca browser pentru al sau Q 9h pe care intentioneaza sa-l vinda in Romania la un pret de 450 euro cu TVA inclusa.




Moto Q 9h, telefon business
de la Motorola

Nokia 6555, mobilul cu
ceas analog



Samsung U100, cel mai subtire telefon mobil din lume

Samsung merge pe linia sa de telefoane subtiri si vine cu U100, cel mai subtire telefon mobil din lume la aceasta ora. Cu o grosime de 5,9 milimetri, telefonul are totusi o lungime de 115,5 milimetri si o latime de 50 de milimetri. Bateria ofera o durata de asteptare de pina la 195 de ore si un timp de convorbire de pina la 2,5 ore, spune producatorul.

U100 detine o camera de 3,2 megapixeli, cu un zoom digital de 4X, care poate filma in 352x288 si poate face poze in 1600x1200. Telefonul are o memorie interna de 70MB si se vinde in Romania la 958 de lei.

Tot Samsung vine cu E200, un telefon mediocru din toate punctele de vedere. Cu dimensiuni de 108x45,6x9,9 milimetri, telefonul face parte din clasa joasa spre medie de produse Samsung. Bateria ofera 160 de ore de asteptare sau trei ore de convorbire. Diferenta fata de U100 este ca E200 este si radio FM, si MP3 player. Aparatul are o memorie interna de 10MB si costa 579 de lei.

Dupa ce faimosul sau N95 a primit titlul de cel mai bun telefon media al anului 2007, Nokia vine cu un produs ceva mai putin obisnuit: Nokia 6555. Aparatul 3G este un telefon cu clapeta, care are si un ceas... analog exterior. Nokia 6555 este un telefon care se vrea de lux si care ofera design si forme apetisante ochiului. Din nefericire, Nokia nu a facut publice foarte multe date tehnice. Stim ca aparatul dispune de o camera cu zoom 6x, insa nu stim de citi megapixeli. Afisajul interior QVGA este de 240x320 pixeli si 16 milioane de culori, iar memoria interna este de 30MB, cu suport pentru extindere printr-un card microSD.

Nokia spune ca telefonul „urmeaza sa fie disponibil in urmatoarele saptamini la pretul estimativ de 200 de euro, fara taxele si subventiile aplicabile produsului“.

  • LG U990, intre Prada si iPhone

Nici LG nu se lasa mai prejos: compania vrea sa uluiasca potentialii clienti, la sfirsitul acestui an, cu U990, un telefon 3G cu o camera de cinci megapixeli si tehnologia HSDPA. Camera poate capta continut video la 120fps, spune producatorul. Ecranul este tactil (dupa modelul iPhone), cu o rezolutie de 240x400, si este capabil sa „vada“ 262.144 de culori. Imaginile initiale ale terminalului il prezinta cu un ecran cu suprafata mare, care, impreuna cu designul telefonului, il face sa semene cu modelele LG Prada si Shine.

U990 este echipat cu 190MB de memorie, existind si un slot microSD pentru capacitate de stocare aditionala.

Telefonul va fi lansat, conform LG, in luna octombrie, insa pretul sau nu a fost inca dezvaluit.

Despre cum poti cumpara un iPhone cu 100
Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...