Faceți căutări pe acest blog

vineri, 24 august 2007

GC 2007 - StarCraft II Developer Video exclusiv

Pe finalul celei de-a doua zile a Games Convention 2007, dupa ce am asistat la trei demonstratii consecutive Vivendi Games, despre care veti afla cu siguranta totul in viitorul apropiat, am reusit sa obtin un scurt interviu in exclusivitate pentru Hit.ro cu managerul pentru relatii publice al Blizzard Entertainment, Bob Colayco. Acesta a dat cateva amanunte despre modul single player al faimosului proiect StarCraft II. Iata ce a declarat Bob Colayco pentru Hit.ro:


"Avem cateva detalii noi si extrem de interesante pe care dorim sa vi le comunicam despre campania single player din StarCraft II. Ceea ce dorim sa realizam este sa ii permitem jucatorului sa isi aleaga singur modul in care se desfasoara jocul in single player. Pe masura ce termini misiunile, primesti credite pe care le folosesti pentru a determina care va fi urmatorul upgrade pe care il vei cumpara si ce unitati vei debloca pentru a le utiliza in continuare in campanie. Vei avea de asemenea posibilitatea de a alege urmatoarea misiune din campanie si vei avea la dispozitie multe optiuni legate de modul in care vei urma campania. Exista in continuare un fir narativ epic, care continua povestea la patru ani dupa finalul din StarCraft Broodwar si vei urmari evolutia eroilor binecunoscuti, precum Jim Raynor, Kerrigan si Zeratul. De asemenea, vom dezvolta povestea cu detalii despre Xel'naga, noua rasa hibrid, care va avea un rol important in campania single player. Lucrul cel mai important este de fapt ca le vom oferi jucatorilor posibilitatea de a alege cum sa joace campania single player si ca vom adauga multe elemente care sa contribuie la rejucabilitatea lui StarCraft II."

Sursa: Hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...