Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 4 iulie 2007

Peste 7 kilograme de fituici confiscate la BAC

Supraveghetorii examenului de bacalaureat au strans de la mai mult de 50 la suta dintre candidati, în doua sacose si o o cutie de carton, peste 7 kilograme de fituici de la elevii de la Centrul de examinare "Calistrat Hoga" din Tecuci, dupa Inceperea probei scrise la limba romana.

“Înjumatateam numarul candidatilor la examen din acel centru daca ne puneam mintea cu ei. Au o inventivitate fantastica in a transporta fituici asupra lor, preocuparea multor elevi este în primul rand aceasta, din pacate. Au fost retinute kilograme de fituici purtate asupra lor”, a precizat inspectorul general la Inspectoratul Scolar Judetean Galati.

La scurt timp dupa inceperea probei scrise, cinci elevi din Centrul de examinare “Calistrat Hogas” din Tecuci au fost eliminati dupa ce s-au gasit asupra lor fituici. Comisia de supraveghere a decis în acele conditii sa treaca înca odata prin toate salile de examinare si sa le solicite candidatilor sa predea toate sursele de inspiratie pe care le mai pastrau asupra lor.

Doi elevi au fost eliminati si în cadrul probei de matematica, unul pentru ca a încercat sa copieze, iar altul pentru ca nu a predat telefonul mobil. Atat inspectorii cat si profesorii sunt nemultumiti ca foarte multi elevi au preferat sa-si faca fituici în loc sa învete.

Sursa: Antena3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...