Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 21 iulie 2007

Iri si Moni, imagine fara voie pentru painea feliata

Un spot cu actori care ironizeaza viata mediatizatului cuplu face reclama la painea French Toast. VIDEOIrinel Columbeanu pare ca vine acasa, in Bentley-ul lui.

"Motanica, vin acasa", anunta el prin telefon. "Te astept, coconel", ii raspunde consoarta, agitata. "Cand vine acasa, pregateste-i o felie de French Toast", se aude vocea din fundal, pe imaginea barbatului care vine acasa "sa nu plece pe stomacul gol", continua comentariul, de data aceasta ilustrat de imaginea amantului grabit, care fuge in gradina, nu inainte de a gusta o felie de paine.

Tipul cu aparenta lui Columbeanu intra pe usa. "Misto", spune el si ia o gura de paine. Final rotund: "French Toast - Cate felii, atatea posibilitati", cu amantul prins de bodyguard.

La prima vedere reclama pare ca ii are ca protagonisti pe celebrii Irinel si Monica Columbeanu. La o privire mai atenta, se observa ca sunt actori. Desi asemanarea este evidenta, reprezentantii Vel Pitar (producatorii French Toast) spun ca e vorba doar de o coincidenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...