Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 4 iulie 2007

Bluetooth cu o raza de acoperire de 30 de km

Specialistii din Santa Cruz, "Bluetooth Wireless Cable INC" si-au anuntat ultima inovatie, o cheita bluetooth cu o raza de actiune ce se intinde pana la 30 de kilometri.



Inovatia ca atare, denumita "Aircable Host XR" atunci cand este instalata de profesionisti poate ajunge la o raza de actiune de aproximativ 18 mile se conecteaza pe un port USB clasic si este compatibila cu sistemele de operare Windows, Mac OS X si Linux.

Inovatia descrisa este inovatoare prin comparatia cu un dongle clasic a carui raza ajunge pana la un teoretic de 100 de metro, prin marirea razei la nivel de kilometri se deschid noi orizonturi pentru utilizatorii de Skype de exemplu care pot folosi computerul de acasa pentru a afectua apeluri din cealalta parte a orasului.

Totusi, pentru a infrana avantul celor prea entuziasmati pachetul Standard include o antena care are o raza de actiune de "doar" un kilometru, raza maxima fiind atinsa cu ajutorul unei antene separate.

Pretul estimativ al unui astfel de echipament de baza este de 129 USD.

Sursa: hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...