Faceți căutări pe acest blog

luni, 29 ianuarie 2018

5 sfaturi pentru o viata fericita dupa nastere

Sosirea pe lume a bebelusilor este un moment de mare bucurie pentru o familie si apropiatii sai, iar mamicile abia asteapta sa-si cunoasca pruncii pe care 9 luni de zile i-au simtit dand din manute si picioruse in burtica lor. Dupa nastere insa, de multe ori, se intampla ca femeile sa nu inteleaga de ce viata lor nu mai revine la cea de dinainte de a fi insarcinate si fac fata cu greu la toate schimbarile pe care le aduce cu sine puiul de om.

Pentru a avea o viata fericita dupa nastere, mamicile trebuie sa-si accepte noul statut, sa depaseasca anumite stari, chiar depresive, sa reuseasca sa impace cele doua calitati pe care le au, de femeie si de mama, sa priveasca cu interes si cu bucurie schimbarile sau noutatile pe care le aduce zi de zi viitorul in inima si in casa lor.

Iata 5 sfaturi pentru o proaspata mamica:

1. Intarirea relatiei de cuplu este unul dintre obiectivele oricarei femei care tocmai a nascut de cateva saptamani. Desigur ca reaprinderea pasiunii trebuie luata in considerare, iar in aceasta prinvinta un rol esential il are comunicarea cu celalalt.
2. Alaptarea naturala este cea mai buna forma de hranire a bebelusului pana la 6 luni, ea aducand cu sine numai beneficii atat pentru copil, cat si pentru mama. Dupa aceasta perioada insa, femeile pot introduce si alte alimente: fructe, legume, cereale. In acest sens, intra pe site-ul Elaptepraf unde pot fi gasite produse calitative, perfecte pentru o hranire optima a copiilor!
3. Multe dintre femei nu se mai simt deloc bine in corpul lor din cauza transformarilor suferite in timpul sarcinii, cand au luat o multime de kilograme in plus. Timpul trece destul de repede, bebe creste si el, dar corpul mamelor pare sa ramana la fel ca inainte de nastere. Pentru ca unele dintre mamici incep sa dispere, specialistii le recomanda sa nu tina diete care ar putea sa afecteze alimentatia bebelusului, ci sa inceapa sa faca exercitii fizice la sala sau acasa.
4. Dupa nastere, femeile au nevoie de ajutor cat de mult posibil din partea oricui se ofera, asa ca ideal ar fi sa nu refuze pe nimeni care isi va dori sa petreaca timp in preajma copilului. Perfectiunea nu exista si mamele trebuie sa inteleaga ca au nevoie de somn de calitate, de timp petrecut departe de cotidianul lor, asa ca pot sa-l lase pe micut fara probleme in compania bunicii, a tatalui, a unei prietene sau a unei alte persoane de incredere.
5. Daca pana la nasterea copilului, o mica garsoniera sau o camera din locuinta parintilor era perfecta pentru tinerii indragostiti, dupa ce bebe a sosit pe lume va fi nevoie de un apartament cu 2 camere pentru a satisface noile nevoi ale familiei marite, astfel incat o vizita pe site-ul https://www.novuminvest.ro/ poate fi benefica pentru gasirea locuintei ideale. Aici poate fi gasit un camin primitor, elegant si modern cu o multime de beneficii garantate.



In concluzie, proaspetele mamici se pot bucura de o viata fericita dupa ce au adus pe lume bebelusul daca vor dori sa faca compromisuri si sa inteleaga ca nu sunt super femei care sa rezolve totul in orice clipa.

Un comentariu:

  1. Buna tuturor parintilor! Sunt o mamica singura cu un baietel minunat de doar 5 anisori. Imi doresc sa ii ofer cea mai buna educatie de care sunt capabila. Am gasit acest site https://www.universenciclopedic.ro/ ,de aici i-am cumparat carti cu povestioare si ilustratii. Sunt foarte multumita! Am o intrebare pentru voi, daca stiti jocuri atractive pentru ei, de unde le cumparati? Acum incepe sa creasca si nu vreau sa trec la urmatoarea etapa. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...