Faceți căutări pe acest blog

joi, 14 decembrie 2017

4 idei de cadouri pentru BARBATII speciali din viata ta

Iti doresti ca anul acesta, de Craciun, sa ii surprinzi pe toti barbatii importanti din viata ta cu cate un cadou deosebit? Acest lucru poate fi o adevarata provocare, intrucat domnii au tendinta de a fi cu mult mai pretentiosi, comparativ cu doamnele, atunci cand vine vorba despre astfel de atentii. Cu toate astea, daca vei citi acest articol pana la final, vei putea descoperi cele mai inspirate idei de cadouri pentru fiecare dintre acestia.

Iata 4 idei de cadouri cu care vei reusi sa ii IMPRESIONEZI pe barbatii speciali din viata ta:


• Fiul
Cu siguranta, cel mai important barbat din viata oricarei mame este fiul acesteia. In cazul in care aceasta situatie este valabila si pentru tine, ar trebui sa optezi pentru un cadou care sa ii demonstreze baiatului tau ca ocupa un loc special in inima ta, dar care, in acelasi timp, sa ii fie de folos pe viitor. De exemplu, un cadou pe care i-l poti face fiului tau, indiferent de varsta pe care o are, este o pereche de patine. Astfel, nu doar ca vei reusi sa il impresionezi cu un dar pe care il poate folosi pentru a se distra, ci il vei determina si sa faca mai multa miscare.

• Iubitul/Sotul
Partenerul tau de viata ar trebui sa fie barbatul pe care il cunosti cel mai bine si caruia ii stii exact preferintele. De aceea, in cazul iubitului sau sotului tau, poti risca si ii poti oferi in dar un set cu cravata, batista si butoni sau unul cu camasa si curea. Pentru a face o alegere care sa il surprinda intr-un mod placut, acceseaza site-ul Bman.ro si alege cadoul perfect pentru jumatatea ta. Fara indoiala, cu un astfel de set vei reusi sa il multumesti, dar si sa ii dovedesti ca esti atenta la nevoile si gusturile lui.

• Tatal
Tinand cont de faptul ca tatal tau este un om matur, pentru care cele mai frumoase surprize sunt legate de momentele petrecute in familie, poti miza pe un cadou care sa aiba legatura cu acest aspect. Mai precis, poti opta pentru o piesa de mobilier, precum o comoda pentru TV sau o canapea, de care sa se bucure impreuna cu tine si cu ceilalti membri ai familiei, de fiecare data cand il vizitati. In acest sens, la magazinul online MOBILA DMD gasesti cele mai deosebite astfel de obiecte, care pot crea o ambianta calda si primitoare in orice camin. In mod cert, daca vei opta pentru un astfel de cadou, vei reusi sa fii pe placul parintelui tau.

• Cel mai bun prieten
Nu exista niciun dubiu ca cel mai bun prieten al tau este persoana cu care ai trecut printr-o multime de situatii si cu care iti permiti, probabil, cele mai multe lucruri. Avand in vedere ca intr-o relatie de prietenie glumele sunt acceptate, poti alege sa ii faci cadou prietenului tau un tricou personalizat, pe care sa inscriptionezi o fraza amuzanta. Indiferent daca vei alege o gluma interna, pe care doar voi o stiti, o porecla sau chiar o propozitie care sa va trezeasca amintiri, cert este ca nu vei putea da gres cu un astfel de cadou.





Iata, asadar, cateva idei de cadouri care te pot ajuta sa te inspiri, astfel incat sa le poti face o surpriza placuta fiecaruia dintre barbatii importanti din viata ta.

Un comentariu:

  1. Anul trecut de craciun iubitul meu mi-a cumparat un set de ingrijire profesionala pentru unghii de pe https://www.bio-sculpture.ro/ ,site-ul meu preferat! Nu stiu cum de s-a gandit.... acum vreau sa ii cumpar ceva sa ma revansez si nu stiu ceeee!!!

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...