Faceți căutări pe acest blog

marți, 24 octombrie 2017

Iti construiesti o casa la tara? Iata 3 lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere!

In ultima perioada, tot mai multe persoane renunta la viata de oras si se retrag la tara. Motivele acestei schimbari sunt numeroare, insa printre cele mai importante se afla dorinta oamenilor de a adopta un stil de viata mai sanatos si mai linistit. Daca si tu te regasesti in aceasta categorie, atunci ar trebui sa stii cateva lucruri esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand iti construiesti o casa in mediul rural.

3 aspecte ESENTIALE de care trebuie sa tii cont in constructia unei case la tara:


1.Cheltuielile neprevazute

In general, atunci cand construiesti sau renovezi o casa, pot aparea o multime de cheltuieli pe care nu le-ai luat in calcul de la inceput. In ceea ce priveste ridicarea unei case la tara, acest lucru este cu atat mai valabil, cu cat poti intampina o multime de situatii neplacute, cum ar fi starea si calitatea terenului sau nevoia de a achizitiona materiale suplimentare. Drept urmare, asigura-te ca aloci un buget pentru acest tip de cheltuieli. In acest sens, poti obtine urgent un credit online pe Creditfix, fara sa fii nevoit sa te deplasezi la o agentie, sa platesti comisioane sau costuri de administrare. In plus, il poti obtine rapid, cu un minimum de documente.


2.Siguranta familiei

Avand in vedere ca in mediul rural, mai ales in zonele incojurate de paduri, pericolele pot fi destul de mari, din cauza animalelor care traiesc in imprejurimi, trebuie sa ai in vedere, neaparat, protejarea familiei, dar si a locuintei impotriva acestora. Cu alte cuvinte, atunci cand faci planul casei, tine cont si de masurile de precautie pe care trebuie sa le iei in acest sens. De exemplu, poti opta pentru un gard electric de pe https://www.magnetcenter.ro/gard-electric, care va tine la departare toate animalele, fara sa le raneasca. Cu siguranta, daca vei acorda atentie acestui aspect, inca de la inceput, vei evita o multime de situatii neplacute si, totodata, vei economisi resurse financiare si timp pretios.


3.Alegerea echipei de constructori

Cu siguranta, in cazul in care nu lucrezi in domeniul constructiilor, vei fi obligat sa apelezi la ajutorul unei echipe care sa duca la bun sfarsit toate ideile tale in ceea ce priveste casa ta. Din acest motiv, este foarte important sa acorzi o atentie sporita alegerii echipei. In primul rand, asigura-te ca vei colabora cu profesionisti, intrucat atunci cand vine vorba despre o locuinta, mai ales in cazul uneia construita in mediul rural, este necesar ca, inainte de orice, aceasta sa fie sigura si sa respecte anumite norme legale. In al doilea rand, ai grija ca oamenii cu care vei colabora sa ofere importanta cuvenita ideilor si dorintelor tale, astfel incat, la final, sa te poti bucura de casa la care ai visat dintotdeauna. 


Asadar, daca ti-ai propus sa iti ridici o casa la tara, acorda atentie acestor aspecte si, fara indoiala, vei obtine rezultatul dorit, dar, in acelasi timp, vei reusi sa eviti o multime de situatii neplacute.

Un comentariu:

  1. Curand o sa fie gata si casuta noastra. Vara viitoare cred ca o sa ne apucam de amenajarile interioare, am facut proiectul cu cei de la https://www.eproiectedecase.ro/ ,foarte meseriasi! Am si decis sa construim cu ei si mereu am estimat bine etapele. Multumesc de recomandari, nu m-am gandit atat de mult la un gard pentru siguranta familiei!

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...