Faceți căutări pe acest blog

vineri, 29 septembrie 2017

Tips&Tricks pe care orice GOSPODINA ADEVARATA trebuie sa le stie!

Misiunea unei gospodine este, in mod cert, una complexa, deoarece trebuie sa faca foarte multe lucruri, intr-un timp scurt. De asemenea, acestea trebuie sa iasa perfect, pentru ca munca ei sa fie una desavarsita. Fie ca este vorba de curatenie sau mancare, fie ca este vorba de spalatul rufelor sau decorarea casei, o gospodina adevarata stie ca ca nu se va putea descurca fara mici trucuri si sfaturi, menite sa-i usureze activitatile. Afla, mai departe, care sunt acestea si cum le-ai putea pune si tu in practica.

Iata cateva sfaturi pentru gospodinele desavarsite:

  • Spalatul rufelor

Spalatul rufelor
Intotdeauna vor exista rufe de spalat, iar o gospodina adevarata stie ce sa faca, astfel incat acestea sa arate impecabil. Vrei sa ai haine mai curate? Ei bine, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti achizitionezi o masina de spalat profesionala. Gasesti la Badabum  o astfel de masina si o poti comanda acum de pe site, daca vrei ca hainele tale sa straluceasca de curatenie. De asemenea, este esential sa nu le speli la temperaturi prea mari, pentru a nu le deteriora. In acelasi timp, trebuie sa fii foarte atenta la modul in care le sortezi, pentru ca trebuie sa se faca atat in functie de culori, cat si in functie de material. De asemenea, este recomandat sa folosesti un detergent lichid, pentru ca cele sub forma de pulbere pateaza hainele.

  • Gatitul mancarii
    Gatitul mancarii
Cand vine vorba de un subiect atat de important, cum este gatitul, cu siguranta, iti doresti sa afli cat mai multe, pentru a face o mancare excelenta. Nu este un lucru cu care te nasti, dar este un lucru care se poate invata mai mult sau mai putin usor. De exemplu, pentru a-ti fi mai usor cand gatesti, incearca sa iti pregatesti toate ingrediente dinainte, pentru a nu ingreuna pregatirea mancarii. La fel de bine, daca iti place sa faci mancare cu zarzavaturi si legume provenite din surse cat mai bio, incearca sa le congelezi, atunci cand ai mai multe, pentru a te putea bucura de ele o perioada mai lunga. De asemenea, in ceea ce priveste gatitul carnii, este recomandat sa o sarezi si condimentezi cu cel putin jumatate de ora inainte de preparare, ca aceasta sa prinda o aroma excelenta.


  • Curatenia
Curatenia
 Un prim truc in ceea ce priveste curatenia este acela ca trebuie sa faci tot posibilul sa te ocupi de ea mai des. In acest fel, eviti  situatiile neplacute, in care trebuie sa stai ore in sir sa cureti intreaga casa. De asemenea, pentru o curatenie mai eficienta, incearca sa folosesti lavete si prosopele din materiale cum ar fi bumbacul sau microfibra si sa le eviti pe cele sintetice. In acelasi timp, foloseste detergenti de calitate, chiar daca vei fi nevoita sa investesti mai mult in ei. Acestia sunt eficienti si vor dura mai mult. Nu in ultimul rand, pentru a pastra locuinta curata cat mai mult timp, incearca sa fii cat mai organizata.

Vrei sa castigi timp si sa fii admirata de toti cunoscutii? Fii o gospodina perfecta cu ajutorul acestor sfaturi si trucuri practice!

Un comentariu:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...