Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 23 iunie 2012

Magnetii pe frigider- Un pericol

URGENT si foarte important ...
Profesorul PEREZ VICENTE Tortosa Universitatea din Almeria din Spania. VICEPRESEDINTE GENERAL unitatea de service de prelungire University. Cale del Pozuelo s / n, 16071 - Cuenca Spania. 
Fac aceste precizări pentru a vă avertiza, despre toată gravitatea cazului. 
După ce aţi citit conţinutul, oricine poate acţiona în consecinţă. 
Cercetatorii de la Universitatea Princeton au descoperit ceva surprinzător. 
Pentru mai multe luni au hranit doua grupuri de soareci: un grup cu alimente depozitate într-un frigider, iar celălalt cu alimente depozitate într-un frigider, dar cu mai mulţi magneţi decorativi lipiti pe uşă. 
Scopul studiului a fost de a vedea cum afecteaza alimentele radiaţiile electromagnetice ale magneţilor. 
Surprinzător, după terminarea studiilor clinice riguroase, au remarcat faptul că grupul de soareci care au consumat alimente iradiate de magneţi au 87% risc crescut de a dezvolta cancer decât celălalt grup. 
Magneţii ataşaţi la orice dispozitiv (aparat), conectat la curent electric creşte consumul de energie al dispozitivului pentru a spori forţa electromagnetică a câmpului electric al dispozitivului. 
Avem toti unul sau mai mulţi magneţi de frigider, ca elemente decorative aduse de departe, fără a le putem suspecta ca sunt periculoase. Dar ele sunt mortale. Este periculos să te joci cu forţele naturii şi cu energia. 
Dacă aveţi un magnet, scoateţi-l şi pune-l departe de toate alimentele. 
În mod inexplicabil, guvernul spaniol şi de alte ţări nu au dat nici un avertisment, dar datorită internetului, ne putem ajuta reciproc. 
Pentru a răspândi in mijlocul familiei şi prietenilor ... 
URGENT

Primit pe mail!

Un comentariu:

  1. Inainte de a scrie o prostie, verificati-o. Mai ales ca fizica s-a facut la scoala! Iar orice studiu facut despre ceva, trebuie verificat si demonstrat clar, nu cu abureli.

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...